Advertentie verwijderd

Appartement Wattbaan in Nieuwegein

3439 ML Nieuwegein (Utrecht)

€1.295 Huurprijs p.m.
57 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

'Plettenburg West' in Nieuwegein transformeert van lichte industrie naar een hippe nieuwe woonwijk. In deze wijk is een kleinschalig kantoorgebouw getransformeerd tot 47 linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. de tweede en bovenste woonlaag van dit complex bieden wij een gestoffeerd, twee-kamer hoekappartement te huur aan. Het appartement beschikt over een groot balkon (9m2), moderne badkamer, open keuken met inbouwapparatuur en een eigen berging op de etage. Alle appartementen zijn binnenkort voorzien van zonwering. Parkeergelegenheid is ruimschoots voorzien op het terrein en ook een fietsenberging is aanwezig. In het complex is er een lounge en een dakterras voor gemeenschappelijk gebruik.

Plettenburg West ligt aan de oostkant van Nieuwegein op een steenworp afstand van het historische fort Jutphaas, wat deel uitmaakte van de Hollandsche Waterlinie, en kasteel Rijnhuizen. Tegenover het complex stopt de bus die je in 20 minuten naar Utrecht, of met 5 minuten naar Nieuwegein centrum brengt. Met enkele autominuten zit je op de snelwegen A12, A27 en A2, richting alle windstreken.

  • Het appartement is meest geschikt voor een werkend stel of persoon
  • Huisdieren zijn niet toegestaan
  • Roken in het appartement is verboden
  • Gunning voorbehouden aan eigenaar

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
57 m²
Perceeloppervlakte
57 m²
Inhoud
143 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Wattbaan Nieuwegein

Extra informatie

Balkon
Opslagkamer
Vrij uitzicht
Bij station

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.295 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.