Advertentie verwijderd

Appartement Geelgors in Nieuwegein

3435 CA Nieuwegein (Utrecht)

€955 Huurprijs p.m.
49 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Per 1 augustus beschikbaar | 2-kamer appartement centraal gelegen in Nieuwegein!

Tegenover winkelcentrum ‘Cityplaza’ en dichtbij uitvalswegen, waardoor je binnen 20 minuten midden in het centrum van Utrecht staat!

Het appartement is 49 m2, gelegen op de eerste etage en wordt opgeleverd met een hoog afwerkingsniveau. De woning is voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, een moderne keuken en sanitair. Daarnaast beschikt het complex over een royale en gemeenschappelijke buitenruimte inclusief meubilering en een afgesloten en beveiligde fietsenstalling.

Indeling: Woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur, slaapkamer, badkamer voorzien van een inloopdouche, separaat toilet en een washok. Daarnaast beschikt dit appartement over een mega dakterras!

Interesse? Plan snel een bezichtiging in en ontvang een video!

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Verhuurmakelaars is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
49 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Geelgors Nieuwegein

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 955 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.