Advertentie verwijderd

Appartement Rietgors in Nieuwegein

3435 CB Nieuwegein (Utrecht)

€825 Huurprijs p.m.
38 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

PER 1 AUGUSTUS BESCHIKBAAR | 2-kamer appartement centraal gelegen in Nieuwegein!

Tegenover winkelcentrum ‘Cityplaza’ en dichtbij uitvalswegen, waardoor je binnen 20 minuten midden in het centrum van Utrecht staat!

Het appartement is 38 m2, gelegen op de begane grond en wordt opgeleverd met een hoog afwerkingsniveau. De woning is voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, een moderne keuken en sanitair. Daarnaast beschikt het complex over een royale en gemeenschappelijke buitenruimte inclusief meubilering en een afgesloten en beveiligde fietsenstalling.

Indeling: Woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur, slaapkamer, badkamer voorzien van een inloopdouche, separaat toilet en een washok.

Interesse? Plan snel een bezichtiging in en ontvang een video!

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Verhuurmakelaars is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
38 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Rietgors Nieuwegein

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 825 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.