Advertentie verwijderd

Appartement Zwartkopplein in Nieuwegein

3435 BT Nieuwegein (Utrecht)

€925 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Mooie 3 kamer beneden woning nabij het centrum van Nieuwegein. Recent gerenoveerd!

Huurprijs: €925,00 exclusief per maand. Staat: Kaal Beschikbaar: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Bijzonderheden: Grote tuin 3 Kamers Nieuwe keuken, badkamer en toilet Foto's zijn gemaakt tijdens renovatie

De woning Met alle vetrekken gelegen op de begane grond in combinatie met een grote achtertuin is deze woning toch wel uniek te noemen Nabij het centrum van Nieuwegein is deze woning in een rustige woonwijk gelegen. Bij binnenkomst komt u in een hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De nieuwe toilet is separaat van de badkamer waar de wasmachine aansluiting ook zit. De eerste kamer beschikt over een inbouw kast. De 2e slaapkamer is kleiner maar functioneert prima als kinderkamer, studeer kamer of werkkamer. De grote en vooral lichte woonkamer grenst direct aan de nieuwe keuken. De woning is gedeeltelijk gerenoveerd. U bent de eerste bewoner!

Locatie Nabij de woning vind je City Plaza, het winkelcentrum van Nieuwegein. Dit moderne winkelcentrum met een gezellige binnenplaats heeft meer dan 150 winkels en restaurants. Ook vind u er verschillende terrassen en gezellige bars. Het complex is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de A2 richting Amsterdam. Met de sneltram ben je binnen 30 minuten op Utrecht Centraal.

Samengevat, een nette woning op een mooie plek in Nieuwegein! Voor deze woning kunt u contact opnemen met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. per e-mail naar utrecht@makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. nl.

Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder / eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Geen huisdieren. Roken niet toegestaan. Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1979
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Zwartkopplein Nieuwegein

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.