Advertentie verwijderd

Huis Rugstreeppad in Nieuwveen

2441 HC Nieuwveen (Zuid-Holland)

€1.350 Huurprijs p.m.
115 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Deze jonge tussenwoning is gelegen aan het Rugstreeppad in Nieuwveen, met voldoende parkeerruimte, water en groen in de straat. De woning is gasloos en dus volledig klaar voor de toekomst! Op de begane grond is ruimte voor een hal, toilet, luxe keuken en sfeervolle woonkamer. Vanuit de hal bereikt u via de trap de eerste verdieping. Deze bestaat uit een overloop, twee royale slaapkamers (kunnen er drie van worden gemaakt) en een badkamer.

Op de tweede verdieping vindt u een voorzolder met ruimte voor de wasmachine, droger en de warmtepomp en separaat de ruime derde slaapkamer. Dankzij de vloerverwarming - die ook koelt in de zomer - is iedere ruimte in ieder jaargetij comfortabel!

De woning ligt aan de rand van Nieuwveen en is in een nieuwe en tevens kindvriendelijke woonwijk gelegen. De winkels, scholen en sportvoorzieningen zijn op loopafstand en is er wekelijks een markt op het plein aanwezig.

Door de centrale ligging bent u snel in één van de vele steden in de buurt. Bekend en opvallend binnen de gemeente zijn de Nieuwkoopse plassen, waar het aantrekkelijk wonen is. Water in combinatie met recreatie, groen, ruimte en rust zijn de kenmerken voor het woon- en werkgebied van de gemeente Nieuwkoop. En dit alles op nog geen 30 autominuten afstand van steden als Amsterdam met de luchthaven Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

De woning is gasvrij en dus toekomstgericht en heeft een massief eiken houten vloer in de woonkamer met vloerverwarming in de winter en een koelsysteem in de zomer. De luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woning is gelegen nabij het centrum, sportgelegenheid en een basisschool.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
2009
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
115 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Rugstreeppad Nieuwveen

Extra informatie

Tuin
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.350 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar