Advertentie verwijderd

Huis President Kennedylaan in Oegstgeest

2343 GS Oegstgeest (Zuid-Holland)

€1.295 Huurprijs p.m.
93 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Woonhuis te huur aan de President Kennedylaan in Oegstgeest voor € 1.295,00 per maand Kijk voor meer info over het project op de site van de verhuurder

Disclaimer:

Informatie over de aanbieding van deze woning VermakelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. stelt de advertentie op deze website met zorg samen en streeft ernaar dat al haar informatie op deze site juist en volledig is. Onvolkomenheden, bijvoorbeeld als gevolg van menselijke vergissingen of technische storingen, kunnen echter voorkomen, waardoor makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens niet kan garanderen. Indien u onvolkomenheden in onze informatie aantreft, verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze medewerkers om de betreffende informatie te verifiëren. VermakelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. kan niet instaan voor de juistheid en volledigheid van de getoonde informatie op deze website. Gebruikmaking van deze website is voor eigen rekening en risico van de gebruiker.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1966
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
93 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
President Kennedylaan Oegstgeest

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.295 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.