Deze advertentie is alleen voor jou zichtbaar, omdat de advertentie niet is gepubliceerd.

Advertentie verwijderd

Kamer Potgieterstraat in Oss

5343 HR Oss (Noord-Brabant)

€575 Huurprijs p.m.
27 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Ruime kamer te huur in Oss

Deze kamer is gelegen op de begane grond van een net pand in de wijk de Ruwaard in linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. slechts een kilometer afstand ligt het centrum van Oss. In de wijk bevinden zich diverse winkels en alle andere benodigde voorzieningen. VIa de snelweg bereikt u gemakkelijk en snel de andere grote steden als Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

Indeling en omschrijving huur kamer Oss:

Begane grond: Deze kamer is maar liefst 27 m2 en beschikt over een handige bergkast. Tevens beschikt deze kamer over een eigen zeer ruime tuin. De kamer heeft centrale verwarming en een nette tegelvloer. De gezamenlijke keuken op de begane grond beschikt over allerlei luxe inbouwapparatuur zoals een oven, koelkast en gasplaat met afzuigkap. De gezmanelijke badkamer is gelegen op de 1e verdieping en beschikt over een douchecabine, toilet en wastafel met spiegel.

De huurprijs van deze zeer ruime kamer in Oss bedraagt €575,00 inclusief de kosten voor de energie. Voor de waarborgsom dient u rekening te houden met een bedrag van €750,00.

Voor meer informatie ovet het huren van deze leuke kamer in Oss via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
27 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Potgieterstraat Oss

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 575 p/m
Beschikbaar per
Direct