Advertentie verwijderd

Appartement Kromstraat in Oss

5345 AE Oss (Noord-Brabant)

€786 Huurprijs p.m.
83 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

PER 1 OKTOBER 2019 BESCHIKBAAR: een zeer leuk 3-kamer appartement verdeeld over drie woonlagen.

Indeling: Begane grond: overdekte entree, bellentableau en postboxen. Centrale hal met toegang tot het appartement. Hal met trapopgang, meterkast en toegang tot woonkamer met open keuken en provisiekast.

Eerste verdieping: middels vaste trap toegankelijk, royale slaapkamer, overloop en badkamer. De witgoedaansluitingen bevinden zich eveneens op de badkamer.

Tweede verdieping: middels vaste trap toegankelijk, ingericht als hobbyruimte met daarbij ook de droger. Dit kan ook als een tweede slaapkamer ingericht worden.

HUURCONDITIES:

  • Huurprijs bedraagt € 786,-, exclusief het verbruik van gas/water/elektra.
  • Huurder dient zichzelf aan te melden bij het desbetreffende nutsvoorzieningsbedrijf.
  • Voor de huur van deze woning is een borg vastgesteld van € 786,-. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. De waarborgsom wordt aan huurder terugbetaald bij beëindigen van de huurovereenkomst en na correcte oplevering van de woning.
  • Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, zal de huurprijs geïndexeerd worden.
  • De huurtermijn voor deze woning wordt vastgesteld op minimaal 1 jaar. Tijdens deze periode kunnen partijen deze overeenkomst niet tussentijds door opzegging beëindigen. Na verloop van deze periode loopt het huurcontract stilzwijgend door voor onbepaalde tijd.

Heeft u interesse in deze woning of in een andere huurwoning in ons bestand? Schrijft u zich dan kosteloos en vrijblijvend in middels ons inlichtingenformulier. Dit formulier kunt u bij ons aanvragen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of ophalen op ons kantoor. U bent dan bij ons geregistreerd als woningzoekende. U dient er rekening mee te houden, dat een externe screening en een inkomenstoets onderdeel is van het onderzoek naar uw achtergrond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur moet bedragen. Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld. Aan huurder wordt uiteindelijk bij een totstandkoming van de huurovereenkomst € 95,- bemiddelingskosten in rekening gebracht. Voorbehoud gunning door eigenaar/verhuurder. Bij valsheid in geschrifte wordt altijd aangifte gedaan.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
83 m²
Inhoud
255 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Kromstraat Oss

Extra informatie

Rolgordijnen
Kabel TV
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 786 p/m
Beschikbaar per
Direct