Advertentie verwijderd

Appartement Spoorlaan in Oss

5348 KB Oss (Noord-Brabant)

€850 Huurprijs p.m.
64 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

PER 1 JULI 2020 BESCHIKBAAR EN VOOR ONBEPAALDE TIJD!

Op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex is dit drie-kamer appartement gelegen met eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein. Aan de overzijde is het Centraal Station gelegen en op 5 minuten loopafstand ligt het stadscentrum.

Kijk voor de volledige presentatie op onze eigen website.

Indeling Entree appartementencomplex Intercominstallatie en brievenbus. Een elektrisch afsluitbare poort brengt u naar de entree van het appartement alsmede naar het parkeerterrein met tevens toegang tot de gezamenlijke berging.

Het appartement Via de hal met meterkast, toilet, garderobegedeelte en trap naar souterrain, bereikt u de woonkamer. Deze is aan de voorzijde gelegen. De open keuken is in een U-opgesteld en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koelkast. Aan de achterzijde is een slaapkamer gelegen met zicht op het parkeerterrein.

Souterrain Via de trap welke in de hal is gelegen bereikt u het souterrain. Hier bevinden zich nog een extra kamer welke nu in gebruik is als slaapkamer. De royale badkamer is uitgevoerd met een douche, ligbad, wastafel met spiegel. Een separate gedeelte is ingericht met cv-opstelling en witgoedaansluitingen. Deze ruimte biedt u tevens extra opbergruimte.

HUURCONDITIES

  • Ingangsdatum van de huurovereenkomst bedraagt 1-7-2020;
  • Huurprijs bedraagt € 850,- per maand. inclusief servicekosten;
  • De vermelde huurprijs is exclusief het verbruik van gas/water/elektra;
  • Het appartement is v.v. laminaatvloer en raamdecoratie.
  • Voor de huur van deze woning is een borg vastgesteld van € 850,-. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. De waarborgsom wordt aan huurder terugbetaald bij beëindigen van de huurovereenkomst en na correcte oplevering van de woning;
  • Jaarlijks, voor het eerst minimaal één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, zal de huurprijs geïndexeerd worden;
  • De huurtermijn voor deze woning wordt vastgesteld op minimaal één jaar. Tijdens deze periode kunnen partijen deze overeenkomst niet tussentijds door opzegging beëindigen. Na verloop van deze periode loopt het huurcontract stilzwijgend door voor onbepaalde tijd.

Heeft u interesse in deze woning of in een andere huurwoning in ons bestand? Schrijft u zich dan kosteloos en vrijblijvend in middels ons inlichtingenformulier. Dit formulier kunt u bij ons aanvragen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of ophalen op ons kantoor. U bent dan bij ons geregistreerd als woningzoekende. U dient er rekening mee te houden, dat een externe screening en een inkomenstoets onderdeel is van het onderzoek naar uw achtergrond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur moet bedragen. Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld. Voorbehoud gunning door eigenaar/verhuurder. Bij valsheid in geschrifte wordt altijd aangifte gedaan.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
64 m²
Inhoud
255 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Spoorlaan Oss

Extra informatie

Garage
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Direct