Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Vlinderhof in Oss

5345 JX Oss (Noord-Brabant)

€875 Huurprijs p.m.
Bestaande bouw
1997
176 m²

Over deze woning

Luxe afgewerkte turnkey bedrijfsruimte met veel faciliteiten.

Met mogelijkheden voor, kantoor-, bedrijfs- en opslagruimte, praktijkruimte, showroom met bedrijfshal, webwinkel, vergader- en presentatieruimte, atelier- met expositieruimte.

Juist nu, in 'n tijd van economisch herstel en een opbloeiende markt, biedt Oss met haar centrale ligging tussen Nijmegen en Den Bosch en de omliggende plaatsen, een interessante markt voor mkb-ers met een gezonde dosis ondernemerschap in een betaalbare werkomgeving. Het uitgebouwde bedrijfspand kan op korte termijn turn-key worden opgeleverd voor een veelzijdigheid aan bedrijven, maar bovenal aan de veeleisende ondernemer.

Huren of kopen....? Of misschien nu huren en later kopen...?

Bij de bedrijfspanden zijn destijds ook de vrijstaand geschakelde woonhuizen aan de Vlinderstraat gebouwd. Vraag naar de mogelijkheden.

Begane grond

Kantoor / showroom. Via het entree met toiletunit komt men in de kantoor/showroom ruimte 33m². Over de gehele begane grond is vloerverwarming aangebracht. Voor- en tussen ruimten zijn af te gescheiden met schuifdeuren. In het pand zijn telefoon-, datalijnen en netwerkkabels. Over de hele beneden verdieping is een afzuiginstalatie.

Opsplisten van ruimte. Het voorste gedeelte van de begane grond heeft een poxygrintvloer. In het plafond is een ingebouwde halogeen verlichting en audioinstalatie aangebracht. Naast een normale 3x 16A electriciteit is er ook krachtstroom in het pand aanwezig. Er is een keukenblok, met warm en koud water en afzuigkap.

Met zorg gecreëerd. Gescheiden door een schuifwand is er een tussenruimte met een rvs-wastafel met opbergruimte. Het pand is goed beveiligd met meerpunts beveiligings-systemen, zware deurpensloten en inbraakwerende rolluiken. Het pand kan aan de zijkant worden afgesloten met een traliehekwerk..

Hal van 54m². De bedrijfshal heeft een vlakke betonvloer van 6m breed en 9m lang. Naast vloerverwarming heeft de bedrijfshal een energiezuinige modulerende premix brander en geeft da hal in enkel minuten een aangename temperatuur. Voor laden en lossen heeft de hal een sectionaldeur.

Faciliteiten op 1e verd. De verdieping heeft een oppervlakte van 34m² met een rondlopend plafon. Dat geeft een ruimtelijke werking aan de verdieping, die een ruime werkplek biedt voor een aantal medewerkers.

Kenmerken

Doorkijk in de bedrijfshal De vensters tussen deze verdieping en de zolderruimte (10m²) en de bedrijfshal, geeft een mooie inkijk op de begane grond. Door de jalouzieen wordt er een afdoende scheiding gemaakt.

Veel daglicht op 1e verd. De ervaring leert dat het ook een representatieve presentatie- of workshop ruimte is voor conferenties met ± 10 personen. Ook hier zijn datalijnen voorhanden.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Perceeloppervlakte
176 m²
Inhoud
516 m³
Adres
Vlinderhof Oss

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 875 p/m
Beschikbaar per
Direct