Advertentie verwijderd

Opslag Plantage in Oude Wetering

2377 AE Oude Wetering (Zuid-Holland)

€595 Huurprijs p.m.
Kaal
Bestaande bouw
1965

Over deze woning

TE HUUR BOOTHUIS AAN HET BRAASSEMERMEER!

Winterstalling en zomer-ligplaats ineen. Het boothuis bevindt zich bij Watersportcentrum Braassemermeer gevestigd in Oude Wetering. Deze locatie vormt een ideale uitvalsbasis voor een groot aantal vaargebieden. Vaargebieden als Westeinderplassen, Wijde AA, Kagerplassen, Vennemeer, Leede, Wetering en Ringvaart zijn binnen korte tijd te bereiken. De aansluitingen naar Amstel, Amstelmeer, Amsterdam, Amsterdam-Rijnkanaal, IJ, Noord-Holland, Utrecht zijn tevens goed te bereiken.

Afmetingen: -De box is 14.00 meter lang en 4.25 meter breed. -Deurhoogte/doorvaart is ca. 3.40 meter. -De diepte is 1.80 meter. De buitensteiger is 11.00 meter lang.

Afhankelijk van uw boot kunnen er eventueel meerdere boten in het botenhuis gestald worden. De ligplaats/box is voorzien van elektriciteit en water. Sleutelen of andere werkzaamheden zijn geen probleem indien dit zonder (geluids)overlast gebeurd.

Parkeren op eigen terrein. Het privé parkeertrein is afgesloten met een slagboom die te openen is met een Zipper. Op de jachthaven bevindt zich het sfeervolle restaurant Plantage 87 met terras.

Kenmerken

Type aanbod
Opslag (Ligplaats)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Interieur
Kaal
Adres
Plantage Oude Wetering

Extra informatie

Vrij uitzicht
Aan vaarwater

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 595 p/m
Beschikbaar per
Direct