Advertentie verwijderd

Appartement Hoofdweg in Paterswolde

9765 CW Paterswolde (Drenthe)

€550 Huurprijs p.m.
68 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Beschikbaar senioren appartement per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. (Uitsluitend geschikt voor 50-plussers)

Op de zevende verdieping van serviceflat Noordwijk in Paterswolde vindt u een comfortabel appartement. Het uitzicht is schitterend: 's zomers en 's winters ziet u de bescheiden skyline van Groningen boven al dat groen en het weiland waar reeën geen uitzondering zijn en in de winter kijkt u onder andere uit op het Friesche Veen, de ijsbaan en het Paterswoldse meer.

Indeling: Het appartement heeft twee ruime kamers, een balkon aan de voorzijde, een neutrale badkamer met douche, apart toilet en wastafel, en een nette keuken met een elektrische kookplaat

Informatie: Het appartement is voor de doelgroep 50+. U kiest voor full service appartementencomplex Noordwijk als u thuis wilt zijn, zonder de zorg voor een compleet huis te voelen. Als u actief gepensioneerd wilt zijn, op uw eigen voorwaarden. Als u een comfortabele uitvalsbasis tussen stad en land verkiest, met uitstekende logistieke voorzieningen. En als u onder full service ook verstaat dat u alleen betaalt voor wat u (in)koopt aan wonen en, eventueel, zorg. Om vervolgens snel verder te gaan met uw leven.

Kosten: Kale huur: €550,- Servicekosten: €566,- incl. gas, water en 24/7 beschikking over het zorgteam. Totale huur: €1116,- per maand Excl. elektra, telefoon, internet.

! Deze woning is alleen geschikt voor 50-plussers ! This apartment is only available for people above the age of 50 years old

De servicekosten worden jaarlijks vastgesteld door de VvE en worden rechtstreeks aan de VvE voldaan. In de servicekosten zitten o.a. de kosten van de medewerkers en de overige gezamenlijke kosten. Ook de stookkosten, centrale antenne en de kosten van waterverbruik van de bewoners zitten in de servicekosten.

Verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

Interesse? Belt u ons op telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
68 m²
Inhoud
140 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Hoofdweg Paterswolde

Extra informatie

Toilet in badkamer
Douche

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 550 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar