Advertentie verwijderd

Appartement Stekeldijk in Purmerend

1443 WZ Purmerend (Noord-Holland)

€925 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur!

Nieuwbouwproject Driedam ligt aan de oostzijde van Purmerend aan de Stekeldijk. Wij kunnen u momenteel nog 2 huurappartementen van ongeveer 50 vierkante meter woonoppervlakte aanbieden. Vanuit uw appartement bent u al binnen dertig autominuten in Amsterdam.

Het appartement is gelegen op de derde woonlaag. Het ruime balkon ligt op het ZW.

Veel wooncomfort De zeer complete huurappartementen van Driedam onderscheiden zich door een hoge mate van wooncomfort met een luxe afwerkingsniveau. Elk huurappartement beschikt over één slaapkamer. Vanuit de woonkamer sla je ’s zomers de deuren open naar je balkon of terras. De ideale plek om de dag af te sluiten en om van de laatste zonnestralen te genieten.

Volop parkeergelegenheid Op de begane grond parkeer je je fiets in de gezamenlijke fietsenberging. Je auto kun je kwijt op het gezamenlijke parkeerterrein. Als je die nog nodig hebt, tenminste. Je loopt namelijk in vijf minuten naar Station Overwhere, waarvandaan je een snelle verbinding hebt met omringende steden, zoals Alkmaar, Hoorn en Amsterdam.

Daarom wonen in Driedam:

Ruime appartementen van circa 50 m² Eigen buitenruimte: balkon of terras Vlak bij station Purmerend Overwhere Dicht bij voorzieningen Veel groenstroken, parken vlakbij Nabij uitvalswegen

Huurprijs € 925,- p. m. Servicekosten € 45,- p. m. Waarborg 2 maal de kale huur.

Bezichtigingen zijn helaas nog niet mogelijk i. v. m. de aansprakelijkheid tijdens de bouw van de aannemer. Alle benodigde informatie is te vinden via onze website, uiteraard zijn wij altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Verhuur geschiedt op basis van volledige inschrijving via de "JA IK HEB INTERESSE" button op deze website, toetsing van uw gegevens en inkomen en/of vermogen en uitsluitend d. m. v. goedkeuring verhuurder.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2019
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Stekeldijk Purmerend

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Direct