Advertentie verwijderd

Appartement Oostervenne in Purmerend

1444 XN Purmerend (Noord-Holland)

€1.195 Huurprijs p.m.
94 m²
5 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Een volledig gerenoveerd en gestoffeerd 5-kamer appartement van 94 m² gelegen op de 7e etage, in Purmerend.

Dit complex is uitermate gunstig gelegen! In de directe omgeving vindt u zowel winkelcentrum Leeuwerikplein en Wormerplein voor de dagelijkse boodschappen, diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer (bus en trein), sportfaciliteiten, en uitvalswegen richting Amsterdam, Zaandam of Hoorn.

Per direct beschikbaar!

3D tour zien van deze woning? Klik dan op de link onder de hoofdfoto!

Afhankelijk van jouw situatie wordt bij het huren van een woning in dit complex standaard minimaal 1 maand waarborgsom gevraagd.

Heb je interesse in een woning in dit complex, neem dan contact met ons op. Wij adviseren online te reageren, stuur met je reactie jouw netto maandsalaris mee zodat wij kunnen kijken of je in aanmerking komt voor deze woning!

Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste aandacht en zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat je in of rond de woning/complex ziet of hebt gezien. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Update in verband met coronavirus

Jouw en onze gezondheid is ons veel waard. Daarom bezichtigen wij veilig. We bezichtigen nog maar met één kandidaat tegelijkertijd en begroeten je momenteel met een glimlach in plaats van het geven van een hand. Als je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging, zal onze verhuurmakelaar eerst telefonisch of per mail een checklist met je doornemen. Als daaruit blijkt dat je een verhoogd risico hebt om het coronavirus bij je te dragen, dan zullen we je aanbieden een bezichtiging te doen in de vorm van een live-videoverbinding. De optie om een bezichtiging via een videoverbinding te doen, is overigens voor iedereen beschikbaar die dat op prijs stelt. We snappen dat dit een ongebruikelijke manier van werken is, maar we doen dit om de gezondheid van onze medewerkers, bestaande en nieuwe klanten en van de maatschappij te beschermen. Bedankt voor je begrip en medewerking!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
94 m²
Inhoud
335 m³
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Oostervenne Purmerend

Extra informatie

Balkon
Douche
Kabel TV
Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.195 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar