Advertentie verwijderd

Appartement De Hooge Hoek in Renswoude

3927 GG Renswoude (Utrecht)

€595 Huurprijs p.m.
60 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Op het industrieterrein De Hooge Hoek in Renswoude wordt wonen en werken gecombineerd. Op de begane grond is veelal bedrijfsruimte en daarboven voornamelijk appartementen en enkele vrijstaande woningen.

Wij mogen een fors 2-kamer appartement met heel veel lichtinval en een vrij uitzicht aanbieden voor een aantrekkelijke prijs van € 595,00 euro.

Bereikbaarheid van het appartement is goed met eigen vervoer. Via de provinciale weg N224 (Zeist / Ede / Arnhem) zijn de op- en afritten van zowel de A12 (Den Haag / Oberhausen) als de A30 binnen enkele minuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is tevens goed. Een bushalte is gelegen in de directe omgeving, vanwaar het NS Station Veenendaal - De Klomp eenvoudig en snel te bereiken is.

Voor de huurder die niet perse in de dorpskern of (grote) stad wenst te wonen is dit de ideale oplossing.

Indeling: Entree op de begane grond met trap naar de eerste verdieping. Grote woonkamer (circa 35 m2) met volop licht en open keuken. Slaapkamer van circa 15 m2. Aparte badkamer met douche, toilet en wasmachine aansluiting. Op de foto's is duidelijk en uitzicht zichtbaar vanuit de woonkamer.

Bijzonderheden:

  • opslag g/w/e bedraagt € 75,00 per maand.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
60 m²
Perceeloppervlakte
60 m²
Inhoud
175 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
De Hooge Hoek Renswoude

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 595 p/m
Beschikbaar per
Direct