Advertentie verwijderd

Appartement Haarstraat in Rijssen

7462 AV Rijssen (Overijssel)

€950 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

In Rijssen is het sinds jaar en dag een begrip: Otje van Potje. Een fantastische plek om te wonen, met alle voorzieningen nabij.

Op het bijna bekendste punt in Rijssen bieden wij u dan ook een appartement op de derde etage aan voor de verhuur/verkoop.

De ontwikkelaars hebben goed nagedacht over het concept. De appartementen verdienen het predicaat levensloopgeschikt, mede vanwege de maatvoering en prachtige afwerking.

En – heel Uniek – in de kelder bevindt zich een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte.

Oppervlakte : Woning ca. 80 m² Balkon ca. 8 m²

Indeling: Entree, hal met meterkast en doorgang naar het toilet, de eerste slaapkamer, berging en de ruime badkamer v.v. douchehoek, wastafel en toilet. Woonkamer met keuken v.v. 4-pits gaskookplaat, oven, koelkast en vaatwasser en doorgang naar een ruim balkon en een royale tweede slaapkamer.

Tevens krijgt u de beschikking over een extra berging in de kelder van het appartementencomplex en een eigen parkeerplaats aan de achterzijde. Het complex beschikt over een lift.

Opleveringsniveau: In casco staat. Let op: voormalig huurder biedt de aanwezige stoffering en PVC vloer ter overname aan.

Koopprijs: Op aanvraag.

Huurprijs: € 950,00 per maand.

Servicekosten: € 35,- per maand.

Huurtermijn : Minimaal 1 jaar.

Huurprijsindexering : Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst volgens CBS-cijfers “alle huishoudens”.

Huurcontract : Conform ROZ-model.

Betalingen : Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling : 3 maanden huur.

Aanvaarding : In overleg, kan zeer snel. Opmerking : Huisdieren zijn niet toegestaan. Bijzonderheden : Om in aanmerking te kunnen komen voor het huren van deze woning dient u de volgende gegevens aan te leveren: − Kopie van het identiteitsbewijs; − Drie recente salarisstroken of een inkomensverklaring, direct te downloaden middels uw DigiD via linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.; − Bankafschrift met hierop zichtbaar de bijschrijvingen van het salaris conform de aangeleverde salarisstroken of een inkomensverklaring, direct te downloaden middels uw DigiD via linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.; − Kopie bank betaalpas voor- en achterzijde; − Bankafschrift met hierop zichtbaar de huurbeta-ling afschrijvingen van de laatste drie maandhuren (*indien hiervoor een huurwoning is bewoond). Voorbehoud : Definitieve goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
185 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Haarstraat Rijssen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Ingetrokken
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Direct