Advertentie verwijderd

Appartement Marshallplein in Rijswijk

2286 LS Rijswijk (Zuid-Holland)

€1.050 Huurprijs p.m.
95 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Ruim appartement met balkon te huur op een toplocatie in Rijkwijk. Het appartement is gelegen direct bij het winkelcentrum “In de Bogaard” en diverse voorzieningen zijn binnen handbereik. Daarnaast is het appartement gunstig gelegen nabij diverse scholen, zwembad ‘De Schilp’ en openbaar vervoer zoals NS-Station, tram 17 en bus 18. Tevens bereikt u binnen enkele autominuten diverse uitvalswegen zoals de A4, A12 en A13.

Indeling en omschrijving huur appartement Rijswijk: Via de hal krijgt u toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamers, seperaat toilet en badkamer.

Woonkamer: De ruime woonkamer geniet van veel lichtinval middels de grote raampartijen. Via de woonkamer krijgt u ook toegang tot het ruime balkon.

Keuken: Via de woonkamer krijgt u toegang tot de half open keuken. De nette keuken beschikt over schillende inbouwapparatuur en voldoende opslagruimte.

Slaapkamers: Dit appartement beschikt over drie slaapkamers.

Badkamer: De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Er is ook nog een separaat toilet aanwezig.

De huurprijs van dit appartement in Rijswijk bedraagt € 1050 ,00 exlusief een voorschot voor warmte en exclusief de elektrakosten, water en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 1750,00.

Voor meer informatie over het huren van dit appartement in Rijswijk via RNC Wonenkunt u contact met ons opnemen via ********

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Marshallplein Rijswijk

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.050 p/m
Beschikbaar per
Direct