Advertentie verwijderd

Appartement Dr H. Colijnlaan in Rijswijk

2283 ZC Rijswijk (Zuid-Holland)

€1.149 Huurprijs p.m.
90 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Deze 4 kamer maisonette woning op de 3e en 4e etage van een afgesloten galerijflat (met lift) wordt op dit moment compleet gerenoveerd. Wij verwachten de woning rond half juni te kunnen verhuren. De foto’s zullen op een aantal vlakken afwijken van de werkelijkheid, maar geven een goede indruk van de sfeer en ruimte van deze woning.

Dit appartement heeft op de bovenste etage een royale woonkamer van 30 m2 met balkon (5m2) op het zuid-oosten en een open keuken van circa 8 m2 en een toilet. De luxe inbouwkeuken is voorzien van koelkast, vriezer, hete luchtoven, vaatwasser en gasfornuis met 5 pitten. Op de onderste etage bevinden zich twee kleinere slaapkamers, een ruime slaapkamer en een ruime badkamer met aansluitingen voor wasmachine en droger. Het balkon (5 m2) ligt op het noord-westen. De gehele woning is voorzien van glad gestucte wanden en laminaat . Alle kozijnen en deuren zijn opnieuw geschilderd. De woning wordt verwarmd door middel van blokverwarming. In de onderbouw is een ruime berging (circa 7 m2).

De woning ligt op 2 minuten lopen van het station en 7 minuten van het winkelcentrum IndeBoogaard en nabij de uitvalswegen naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Het parkeren van uw auto is mogelijk met een gemeentelijke parkeervergunning waarvan de kosten voor 2019 € 45,00 per kalenderjaar bedragen. Achter dit wooncomplex bevindt zich een afgesloten parkeerterrein, waar een parkeerplaats te huur is voor € 10,16 per maand (voor zover beschikbaar).

Wanneer de renovatie is afgerond is deze instapklare woning direct te betrekken! U hoeft alleen zelf nog de gordijnen op te hangen en uw spullen in te huizen.

De kale huur per maand bedraagt € 1.149,00. De maandelijkse voorschotten voor stook- en servicekosten bedragen respectievelijk € 100,00 en € 73,00. In de servicekosten zijn onder anderen huur boiler, schoonmaak algemene ruimtes, waterverbruik, niet-bereikbare ramen wassen buitenkant aan de voorzijde en algemene verlichting opgenomen . Het totale huurbedrag van € 1.322,00 zullen wij maandelijks innen met de door u af te geven automatische incasso. De huurovereenkomst heeft een minimale looptijd van 2 jaar. Bij verhuring vragen wij een borgsom van 3x de volledige maandhuur, zijnde € 3.966,00.

Indien u minimaal een bruto jaarinkomen heeft van € 60.000 (inclusief eindejaarsuitkering/13e maand en vakantiegeld) op basis van een vast dienstverband kunt u reageren.

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Maisonette)
Bouwjaar
1960
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Dr H. Colijnlaan Rijswijk

Extra informatie

Balkon
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.149 p/m
Beschikbaar per
Direct

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je bent geen student.