Advertentie verwijderd

Appartement Haagweg in Rijswijk

2282 AC Rijswijk (Zuid-Holland)

€1.299 Huurprijs p.m.
135 m²
5 kamers
Kaal

Over deze woning

Deze zeer ruime 5 kamer maisonette woning op de 1e en 2e woonlaag van een afgesloten galerijflat (met lift) wordt op dit moment compleet gerenoveerd. Wij verwachten deze woning begin augustus te kunnen verhuren. Bijgaande foto’s geven een indruk van de sfeer en ruimte van deze woning.

Dit appartement heeft op de onderste etage een royale woonkamer van 43 m2 met balkon, een open keuken van circa 7 m2 en een toilet. De luxe inbouwkeuken is voorzien van koelkast, vriezer, hete luchtoven, vaatwasser en gasfornuis met 5 pitten. Op de bovenliggende etage bevinden zich twee kleinere slaapkamers, 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer met toilet en aansluitingen voor wasmachine en droger. Het balkon (5 m2) ligt op het zuid-westen. De gehele woning is voorzien van glad gestucte wanden en laminaat . Alle kozijnen en deuren zijn opnieuw geschilderd. De woning wordt verwarmd door middel van blokverwarming. In het souterrain is een ruime berging (circa 6 m2) met een hellingbaan voor fietsen en scooters.

De woning is gelegen in het gezellige oude centrum van Rijswijk, dicht bij openbaar vervoersvoorzieningen (tram en bus) en de uitvalswegen naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Het oude centrum van Rijswijk heeft nog een dorps karakter met gezellige winkels en restaurants en elke zaterdag een markt. Het parkeren van uw auto is mogelijk met een gemeentelijke parkeervergunning waarvan de kosten voor 2019 € 45,00 per kalenderjaar bedragen.

Zodra de renovatie is afgerond, is deze woning direct te betrekken! U hoeft alleen zelf nog de gordijnen op te hangen en uw spullen in te huizen.

De woning is qua ruimte uitstekend geschikt voor een kantoor aan huis.

De kale huur per maand bedraagt € 1.299,00. De maandelijkse voorschotten voor stook- en servicekosten bedragen respectievelijk € 100,00 en € 98,00. In de servicekosten zijn onder anderen huur 150 liter boiler, waterverbruik, schoonmaak algemene ruimtes, ramen wassen buitenkant aan de voorzijde en algemene verlichting opgenomen . Het totale huurbedrag van € 1.497,00 zullen wij maandelijks innen met de door u af te geven automatische incasso. De huurovereenkomst heeft een minimale looptijd van 2 jaar. Bij verhuring vragen wij een borgsom van 3x de volledige maandhuur, zijnde € 4.491,00.

Indien u minimaal een bruto jaarinkomen heeft van € 60.000 (inclusief eindejaarsuitkering/13e maand en vakantiegeld) op basis van een vast dienstverband kunt u reageren.

Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Maisonette)
Bouwjaar
1966
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
135 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Haagweg Rijswijk

Extra informatie

Balkon
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.299 p/m
Beschikbaar per
Direct

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je bent geen student.