Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Laan van Oversteen in Rijswijk

2289 CX Rijswijk (Zuid-Holland)

€80 Huurprijs p.m.
Bestaande bouw
2004
9999 m²

Over deze woning

TE HUUR Kantoorruimte in het markante 'Santorini Building' welke gelegen is aan de centrale toegangsweg tot het Businesspark Hoornwijck te Rijswijk. Op goede zichtlocatie vanaf de rijkswegen A4 en A13, nabij het centrum van Den Haag en Rijswijk.

Locatie Santorini Building is gelegen op het moderne Businesspark Hoornwijck. Bedrijven als Ziggo, BDO, De Lotto en Grant Thornton zijn inmiddels op het park gevestigd zoals ook het restaurant en hotel Savarin met spa en vergader- en lunchgelegenheid.

Bereikbaarheid Businesspark Hoornwijck grenst aan de rijkswegen A4/A13 en het verkeersplein Ypenburg nabij het Prins Clausplein. Het businesspark heeft hiermee een snelle toegang tot het snelwegennet. Verder is het park goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramlijn 15 stopt voor de deur en verbindt Den Haag Ypenburg met Nootdorp en stopt zowel op NS-station Den Haag Centraal als Den Haag Hollands Spoor.

Vloeroppervlakte: De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 4.300 m². Voor de verhuur is momenteel op de 6e verdieping circa 380 m² linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. beschikbaar.

Energielabel B

Parkeren Parkeernorm 1:60 m² linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Voorzieningen

  • hoogwaardig afwerkingsniveau;
  • 2 liften;
  • mechanische ventilatie v.v. topkoeling;
  • per verdieping dubbele toiletgroep.

Huurprijs Kantoorruimte EUR 80,- per m² linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Parkeerplaats Vanaf EUR 950,- tot EUR 1.125,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn Nader door partijen overeen te komen.

Aanvaarding Per direct.

Opzegtermijn In overleg.

Huurprijsaanpassing Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Overige condities Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

Courtage Mocht door bemiddeling van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Bovenstaande projectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. De gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de verstrekte gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte (Kantoor)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Perceeloppervlakte
9999 m²
Adres
Laan van Oversteen Rijswijk

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 80 p/m
Beschikbaar per
Direct