Advertentie verwijderd

Appartement Schoolbaan in Roelofarendsveen

2371 VJ Roelofarendsveen (Zuid-Holland)

€1.200 Huurprijs p.m.
112 m²
5 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur: Royaal 5k appartement op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementen-complex. Het appartement heeft een woonoppervlak van ca. 112 m² en biedt ruimte aan een ruime woonkamer met balkon, halfopen keuken, 3 slaapkamers, werkkamer, badkamer en wasruimte.

Begane grond

Centrale afgesloten hal met brievenbussen, bellenbord en intercomsysteem. De entree en centrale hal zijn afgewerkt met moderne materialen. De verdiepingen zijn bereikbaar door middel van een trappenhuis. Bij het appartement hoort een inpandige privéberging.

Tweede verdieping

Entree appartement. Hal met garderoberuimte, meterkast en een bergkast. De royale woonkamer heeft een woonoppervlakte van ruim 40 m² en geeft toegang tot het inpandige balkon. De woonkamer is afgewerkt met een parketvloer. De halfopen keuken heeft een licht keukenfront met een donker kunststof aanrechtblad en is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, combi oven en een koelkast. Via een centrale hal zijn alle overige vertrekken te bereiken. De eerste ruimte is een werkkamer. Vervolgens treft u een toiletruimte met een hangend closet en fonteintje. Via een tussendeur is het tweede gedeelte van de hal bereikbaar. Hier treft u aan de rechterzijde een wasruimte en de badkamer. Aan het einde van de hal bevind zich een lichte slaapkamer met een vaste kastenwand. Aan de linkerzijde van de hal treft u twee ruime slaapkamers. De vloeren van de slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat. De badkamer is afgewerkt met lichte wandtegels en donkere vloertegels en is voorzien van een ligbad, douchecabine en een wastafel.

Kenmerken

Bouwkenmerken:

 • Begane grond en verdiepingsvloeren van beton
 • Spouwmuren voorzien van isolatie
 • Houten kozijnen met dubbele beglazing

Verwarming/warm water:

 • Verwarming en warm water: CV-combiketel
 • Merk: AWB

Elektrische installatie:

 • Aantal groepen: 5
 • Aardlekschakelaar: ja

Parkeren: Voldoende openbare parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex

Energielabel: Label C

Diversen: Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd

Huurvoorwaarden:

 • De huurprijs bedraagt € 1.200,-- per maand exclusief gas, water en elektra
 • Huurprijs is inclusief de aanwezige stoffering
 • Gas, water en elektra worden overgeschreven op naam van huurder
 • Inschrijven bij gemeente Kaag & Braassem is verplicht
 • Huurperiode: minimaal één jaar
 • Waarborgsom 2 maanden huur
 • Huisdieren uitsluitend in overleg
 • Het betreft een rookvrij appartement
 • Werkzaamheden aan het interieur uitsluitend in overleg met verhuurder

Ligging: Gemeente Kaag & Braassem, waarvan Oude Wetering en Roelofarendsveen de grootste dorpen zijn, is vooral bekend vanwege haar waterrijke ligging tussen de Westeinderplassen, Braassemermeer en de Kagerplassen. De aanwezigheid van deze plassen maakt Oude Wetering tot een ideaal watersportcentrum waar u kunt zeilen, zwemmen, roeien, surfen, kanoën etc. Daarnaast biedt de omgeving ook schitterende fiets- en wandelroutes langs vele plekjes met fraai natuurschoon. Het appartement is gelegen op de rand van Roelofarendsveen met Oude Wetering. Deze twee dorpen beschikken over vele voorzieningen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sportaccommodaties, horeca en winkelmogelijkheden. De woning is zeer centraal in de Randstad gelegen en beschikt in de nabijheid over uitstekende ontsluitingen op de rijkswegen A4 en A44. Via deze wegen zijn de steden Amsterdam en Den Haag maar ook de kustplaatsen binnen 30 minuten bereikbaar. In 10 á 15 minuten staat u op luchthaven Schiphol. Via het openbaar vervoer heeft u verbinding richting Schiphol (interliner) en Leiden.

SPELREGELS VOOR HET HUREN VAN EEN WONING........................... Wat vragen wij u te doen als u de woning wilt huren? Een huurovereenkomst kan alleen tot stand komen als u de woning gezien heeft en de verhuurder akkoord gaat met het verhuren van de woning aan u.

Bij definitieve acceptatie van de woning, vragen wij u de volgende documenten in te leveren, van uzelf en uw partner (indien van toepassing) en/of medebewoners:

 • Een origineel geldig paspoort of identiteitsbewijs en een kleurenkopie (voor- en achterzijde)
 • Een kopie van uw laatste 3 salarisspecificaties
 • Een kopie van uw laatste 3 loonstortingen op uw bankafschriften
 • Kopie laatste jaaropgave
 • Ingevulde verhuurderverklaring
 • Ingevulde werkgeversverklaring
 • Als u niet in de gemeente Kaag & Braassem woont: een historisch uittreksel uit het GBA

Na ontvangst van bovengenoemde gegevens, zullen wij een huurovereenkomst opstellen. Deze huurovereenkomst wordt aangevuld met algemene bepalingen huurovereenkomst woning, een inventarislijst en een fotorapportage. De aangeleverde gegevens worden getoetst op echtheid en solvabiliteit. In geval van valsheid (niet kloppende informatieverstrekking), wordt u de huurovereenkomst niet aangeboden. Indien u samen met een partner gaat huren, dan wordt deze ook getoetst. Dit houdt in, dat hij of zij dezelfde aanvraaggegevens dient aan te leveren. Wilt u later een eventuele partner huurder laten worden, dan moet u dit apart melden en aanvragen. Er gelden dan extra aanvullende voorwaarden. Na ondertekening van de huurovereenkomst en betaling van de eerste huurtermijn en de waarborgsom wordt een gezamenlijke afspraak (met huurder en verhuurder) in de woning gemaakt. Na een laatste inspectieronde ontvangt u de sleutels van de woning en huurt u formeel de woning van verhuurder. Huurbetalingen en de waarborgsom dienen per bank overgemaakt te worden. Contante betaling wordt niet geaccepteerd.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
112 m²
Inhoud
348 m³
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Schoolbaan Roelofarendsveen

Extra informatie

Opslagkamer

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.200 p/m
Beschikbaar per
Direct