Advertentie verwijderd

Appartement Monseigneur Driessenstraat in Roermond

6043 CV Roermond (Limburg)

€890 Huurprijs p.m.
83 m²
5 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

-- Deze woning is enkel geschikt voor 55+ --

Leuk appartement te huur op loopafstand van het stadscentrum van Roermond. De woning is gelegen op de begane grond en heeft een zonnige woonkamer, een open keuken, twee fijne slaapkamers, een keurige badkamer met douche, een aparte toiletruimte, voldoende berging en een leuk balkon met weids uitzicht.

Indeling Begane grond: Entree/ centrale ontvangsthal met deurbellentableau, liftinstallatie en trappenhuis.

Entree naar de ontvangsthal met een meterkast, en betegelde toiletruimte met toilet en een fonteintje. Ruime woonkamer (ca. 39m2) met volop lichtinval middels de vele raampartijen en geeft toegang tot het ruime balkon (ca. 11 m²). De open keuken is voorzien van een keuken in hoekopstelling met oven en keramische kookplaat. Twee slaapkamers van respectievelijk 16 m² en 11 m² groot. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en ingericht met een douche en een twee wastafels.

Huurvoorwaarden: Aanvaarding: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Deze huurprijs is onder voorbehoudt en kan worden aangepast. Minimale huurtermijn: 12 maanden Kale huur: € 890,00 Servicekosten: € 53,60. Totale huur: € 943,60 Er kan een parkeerplaats worden gehuurd voor € 50,00 per maand bij de buurtwinkel.

Deze woning is enkel geschikt voor 55+. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van correcties en aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Ter info: Front foto is van het naastgelegen pand.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
83 m²
Inhoud
216 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Monseigneur Driessenstraat Roermond

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 890 p/m
Beschikbaar per
Direct