Advertentie verwijderd

Kamer Carmelitessenstraat in Roermond

6041 CA Roermond (Limburg)

€590 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

In het centrum van Roermond is een uniek karakteristiek hoogstandje gerealiseerd en hier is nu een riante kamer met eigen badkamer voor de verhuur beschikbaar! Deze luxe woonruimte is gelegen aan de rand van de gezellige, historische binnenstad van Roermond en op een steenworp afstand liggen stedelijke voorzieningen zoals winkels, horecavoorzieningen, scholen, Theaterhotel, NS station e.d.

Het plezier van modern wonen. In deze woonruimte ontstaat nostalgie enerzijds en comfortabel, modern wonen anderzijds. In architectuur is oud en nieuw dan ook zorgvuldig op elkaar afgestemd. Zo zijn de oorspronkelijke, fraai vorm gegeven ornamenten, o.a. moerbalken en kinderbalkjes nog zichtbaar in het interieur van het gebouw. Het genot van een historische ambiance.

De luxe kamer met eigen badkamer en inloopkast kan zowel gestoffeerd als gemeubileerd opgeleverd worden. De luxe keuken wordt gedeeld met de eigenaresse van woning en het is dagelijks mogelijk (tegen betaling) een maaltijd van de verhuurster af te nemen. De tuin is voor gezamenlijk gebruik. Er is een wasmachine aanwezig, eigen koelkast, wifi, tv aansluiting en gemeentelijke heffingen zijn inbegrepen. De verhuurder heeft 3 lieve katten en 1 hond. Bijkomende leveringen en diensten zijn begroot op €150,- per maand. Tegen meerprijs is een garage beschikbaar.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Carmelitessenstraat Roermond

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 590 p/m
Beschikbaar per
Direct