Advertentie verwijderd

Appartement Julianalaan in Roermond

6042 JD Roermond (Limburg)

€880 Huurprijs p.m.
80 m²
2 kamers
Nieuwbouw

Over deze woning

Prachtig wonen in een nieuwbouwappartement in het plan 'De Burgemeester' te Roermond.

In De Burgemeester woon je zorgeloos in een nagelnieuw appartement dat van alle gemakken is voorzien. De tweekamer appartementen zijn namelijk standaard zeer rijk uitgerust met onder meer de volgende afwerkingen:

 • Wanden en plafonds zijn geschilderd (RAL 9016)
 • Het gehele appartement (linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. badkamer/toilet) is voorzien van een PVC vloerafwerking in eikenmotief en plinten langs de muur;
 • Badkamer en toilet zijn volledig en luxe betegeld (tot aan het plafond)
 • Badkamer wordt voorzien van inloopdouche met glazen douchescherm, wastafel met meubel en spiegel en handdoekradiator;
 • Ieder appartement beschikt over een vloerverwarming systeem;
 • Complete keuken met 5 apparaten van het merk Siemens;
 • Parkeerplaats op eigen terrein en afsluitbare fietsenberging;

Locatie: De Burgemeester is gelegen aan de Julianalaan 15 in de wijk Maasniel te Roermond. Op loopafstand van het appartement tref je vrijwel alle voorzieningen die je in eerste aanleg nodig hebt zoals een supermarkt, apotheek, dokterspost, bakker, afhaalrestaurant etc. Het centrum van Roermond met het centraal station is op enkele fietsminuten afstand gelegen.

Oplevering: Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan de afronding van de bouw. Naar verwachting zal in het voorjaar (medio april 2021) de woningen worden opgeleverd.

Huurvoorwaarden: Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in het plan De Burgemeester stelt de verhuurder enkele inkomensvereisten. Deze zijn als volgt:

 • In geval van 1 inkomen dient uw inkomen minimaal 3x de huursom te bedragen. Eventuele vaste opslagen zoals vakantietoeslag, eindejaarsuitekering e.d. mogen worden meegerekend;

 • In geval van 2 inkomens (van u en uw partner) geldt dat het laagste inkomen voor 50% mag worden meegerekend. Het hoogste inkomen mag volledig worden meegenomen.

 • Je dient minimaal te beschikken over een arbeidscontract voor bepaalde tijd (jaarcontract met intentieverklaring) of onbepaalde tijdscontract. Uitzendcontracten worden niet meegenomen;

 • De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden;

 • De vermelde prijs is exclusief voorschot servicekosten (€ 65,- per maand) en voorschot stookkosten (€ 75,- per maand). Aan het einde van ieder jaar zullen de betaalde voorschotten verrekend worden met het actuele verbruik.

Heeft u interesse in een van de prachtige huurappartementen in het plan De Burgemeester? Vraag dan een brochure aan en levert zo spoedig als mogelijk uw huurdossier aan.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
240 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Julianalaan Roermond

Extra informatie

In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 880 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar