Advertentie verwijderd

Appartement Sint Christoffelstraat in Roermond

6041 JS Roermond (Limburg)

€626 Huurprijs p.m.
65 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

In het centrum van Roermond, op de hoek van de St. Christoffelstraat en de Kloosterwandstraat, is gelegen het appartementencomplex "Oorterhof". Het complex is uitstekend gesitueerd, tegenover Theaterhotel "De Oranjerie" nabij alle winkels welke het gezellige stadscentrum van Roermond rijk is. Op nog geen 2 minuten lopen bereikt u al gezellige Stationsplein met tal van horecagelegenheden en uiteraard Centraal Station Roermond. Een uitstekende woonlocatie midden in het centrum van Roermond! In dit complex wordt een minimale leeftijd van 25+ gehanteerd.

Het complex telt twee ingangen; één op de Kloosterwandstraat en één op de St. Christoffelstraat. Hier bevinden zich in iedere entree de bellentableaus alsmede de postbussen. Het complex maakt gebruik van een lift. Bovendien beschikt iedere bewoner over een eigen afsluitbare berging in het souterrain, en is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.

De indeling van St. Christoffelstraat is als volgt:

Eerste verdieping: Via de entree aan de galerijzijde bereikt u alle vertrekken van dit knusse twee-kamer appartement. De woning is voorzien van een ruime woonkamer met een oppervlakte van circa 30m². Hier bevindt zich tevens de open keuken welke is gesitueerd in een hoekopstelling. Het keukenblok is uitgerust met een inbouwoven, elektrische kookplaat en afzuigkap. Aan de straatzijde heeft u de beschikking over een balkon.

Aan de galerijzijde bevindt zich de slaapkamer met een oppervlakte van circa 12m². De badkamer is voorzien van een douche, vaste wastafel en het toilet. In een separate berging aangrenzend aan de badkamer bevindt zich de warmwatervoorziening en tevens de wasmachineaansluiting.

LET OP: het betreffen hier impressie foto's van een soortgelijk appartement.

Huurgegevens:

  • Kale huurprijs: €626,00
  • Voorschot servicekosten: €50,00 (inclusief waterverbruik) per maand;
  • Voorschot stookkosten: €65,00 per maand;
  • Waarborgsom: één maand huur, inclusief service / stookkosten.
  • Huurtermijn bedraagt minimaal 24 maanden
  • Niet geschikt voor studenten of woningdelers
  • Minimale leeftijd 25 jaar
  • honden zijn in dit complex helaas niet toegestaan

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
65 m²
Inhoud
150 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Sint Christoffelstraat Roermond

Extra informatie

Lift
Mechanische ventilatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 626 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.