Advertentie verwijderd

Appartement Boulevard in Roosendaal

4701 EN Roosendaal (Noord-Brabant)

€850 Huurprijs p.m.
47 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Nieuwbouwappartement in Roosendaal te huur.

Appartement op de tweede verdieping in project ’t Atelier Aan de Boulevard zijde van het pand.

De Boulevard is een bedrijvige straat, velen passeren hier. De woonkamer is een doorzonkamer, met veel licht door een mooie verdeling van de raampartijen en een openslaande deur met Frans balkon ter hoogte van de keuken. Door de kapconstructie en de bijzondere raampartijen heerst er een mooie sfeer in het gehele appartement.

Door de rechte vorm van de woonkamer, is deze goed in te richten, volledig naar eigen smaak. De keukenopstelling is aan de tuinzijde, een fijne lichtval en een leuk zicht, maken de werkzaamheden in de keuken extra aangenaam.

Direct naast de keuken is de binnenberging, waar de CV ketel en de ventilatie unit worden geplaatst. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger, vervolgens blijft er nog voldoende ruimte voor de voorraad, de stofzuiger, de strijkplank etc.

Ook de slaapkamer heeft een Frans balkon met een openslaande deur die uitkijkt op de gemeenschappelijke tuin. De slaapkamer ligt op het oosten, dat is heerlijk ontwaken met een vriendelijk zonnetje. Vanuit de slaapkamer wordt de badkamer bereikt. De badkamer is functioneel ingericht met een wastafel en een douche.

De gezamenlijke fietsenberging, de privé parkeerplaats en de afvalcontainers worden allen tegenover het complex aan de Boulevard voorzien. Achter een elektrisch bedienbare poort ligt het terrein waar geparkeerd kan worden, ieder in zijn eigen vak. Een prima oplossing, geen gedoe met betaald parkeren en het zoeken naar een plaatsje. Een leuk appartement in een bijzonder nieuwbouw complex.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CS Wonen *******/ info@cswonen. nl

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
47 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Boulevard Roosendaal

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar