Advertentie verwijderd

Kamer Molenstraat in Roosendaal

4701 JP Roosendaal (Noord-Brabant)

€600 Huurprijs p.m.
36 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Te huur: Volledig gerenoveerde luxe kamers in de Molenstraat te Roosendaal !

Momenteel worden er luxe kamers gerealiseerd op een super locatie in Roosendaal! De verwachting is dat deze instapklare woonruimtes per begin januari 2021 beschikbaar komen.

De luxe kamers zijn gelegen in het centrum van Roosendaal, waarbij de winkels, cafés, supermarkten en het NS-Station op loopafstand bereikbaar zijn.

  • Een aantal kamers worden voorzien van een eigen badkamer met toilet en gezamenlijke keuken. De kamers zijn voorzien van een PVC-vloer gelegd en de muren worden afgewerkt opgeleverd.

  • En een drie-tal kamers hebben een eigen toilet maar geen eigen badkamer. Deze hebben een gemeenschappelijk woonkamer met keuken en gemeenschappelijk gebruik van een badkamer. Deze kamers zijn op de begane grond gesitueerd. De kamers zijn voorzien van een PVC-vloer gelegd en de muren worden afgewerkt opgeleverd.

Er komen 2 wasmachines en 2 drogers voor gezamenlijk gebruik. De prijsrange is van € 525,00 tot € 700,00 en worden op een later tijdstip definitief gecommuniceerd.

Kamers;

  • Het maandelijks voorschot voor gas, water en elektra bedraagt circa € 50,00;
  • De maandelijkse servicekosten bedragen circa € 25,00;
  • De maandelijkse kosten voor tv en internet bedragen circa € 25,00;
  • Huursubsidie is niet mogelijk bij kamers. Bovengenoemde prijzen zijn een indicatie. De definitieve prijzen worden in een later stadium vastgesteld en gecommuniceerd.

Studio's:

  • Het maandelijks voorschot voor gas, water en elektra bedraagt circa € 95,00;
  • De maandelijkse servicekosten bedragen circa € 25,00;
  • De maandelijkse kosten voor tv en internet bedragen circa € 25,00;

Bovengenoemde prijzen zijn een indicatie. De definitieve prijzen worden in een later stadium vastgesteld en gecommuniceerd.

Ben je op zoek naar woonruimte in Roosendaal en wil jij meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
36 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Molenstraat Roosendaal

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 600 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar