Advertentie verwijderd

Appartement Brugstraat in Roosendaal

4701 LA Roosendaal (Noord-Brabant)

€950 Huurprijs p.m.
100 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

3-kamer appartement te huur in Roosendaal Centrum.

Prachtig monumental appartement met parkeerplaats. In slechts enkele minuten loopt u vanuit het appartement naar het station, de Jumbo en de Albert Heijn maar natuurlijk ook naar alle winkels en restaurants in de binnenstad.

Belangrijke troeven van dit appartement met twee slaapkamers zijn:

  • Ligging op de begane grond
  • Een grote patiotuin
  • Veel rust en privacy / geen inkijk vanaf de straat
  • Parkeren direct naast de achterdeur

Vanaf de voordeur gezien ligt het appartement enkele treden onder het niveau van de straat. Dat is echter alleen te merken in de slaapkamer aan de voorzijde. Alle andere ruimten grenzen aan de patiotuin (ook de tweede slaapkamer) en liggen op het niveau van de begane grond aan de achterzijde. In het appartement zelf zijn geen niveauverschillen aanwezig.

De sfeer binnen wordt bepaald door deels hoge plafonds (ca. 3,5 m), veel licht en mooie houten paneeldeuren. Alle wanden zijn wit gestuukt en geschilderd en de vloeren zijn voorzien van een moderne laminaatvloer. Het appartement wordt verder voorzien van een gloednieuwe matzwarte keuken met alle apparatuur en nieuw sanitair en tegelwerk.

Indeling: in het voorste gedeelte bevinden zich twee slaapkamers van behoorlijk formaat aan een ruime hal. Vanuit deze hal bereikt u tevens het afzonderlijke toilet en de douche met kleine wastafel. Een van de slaapkamers is daarnaast voorzien van een dubbel wastafelmeubel.

De hal geeft tevens toegang tot de grote woonkamer met hoog plafond, die over de volle breedte grenst aan de patiotuin. Hier zit u heerlijk rustig en prive met uitzicht op uw eigen tuin.

Achter de woonkamer bevindt zich de dichte keuken met eigen buitendeur, te bereiken via een kleine tussenruimte. In een kast in deze ruimte bevindt zich de boiler en de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de keuken staat u in enkele stappen bij uw parkeerplaats op het achterterrein. Dit terrein is te bereiken via een poort aan de Oliemolen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CS Wonen telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. / emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
100 m²
Perceeloppervlakte
315 m²
Inhoud
1408 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Brugstraat Roosendaal

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar