Advertentie verwijderd

Appartement Raadhuisstraat in Roosendaal

4701 PN Roosendaal (Noord-Brabant)

€800 Huurprijs p.m.
35 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Begin maart 2021 worden 12 volledig gerenoveerde appartementen opgeleverd aan de Raadhuisstraat en de Burgemeester Prinsensingel te Roosendaal.

De foto’s hebben wij gemaakt in een van de appartementen om uw alvast een impressie te geven van de appartementen. Helaas konden wij geen foto’s maken van de appartementen omdat daar nog hard gewerkt wordt aan de afwerking van de appartementen.

De straten bevinden zich in de buurt Centrum-Oud en ligt daarmee op zeer korte loopafstand van diverse leuke winkels en eetgelegenheden; een toplocatie!

Alle appartementen worden standaard opgeleverd met een mooie vloer en afgewerkte muren. De badkamers zijn voorzien van moderne douche, designradiator, toilet en wastafel. Sommige appartementen hebben een apart toilet.

De moderne en mooi afgewerkte open keukens zijn voorzien van inbouwapparatuur, zoals koelkast met vriesvak, vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap.

Elk appartement heeft zo zijn eigen unieke feature. Wilt u een of meerdere appartementen graag in het echt zien? Wacht dan niet te lang met reageren!

U betaalt maandelijks een bedrag van € 15,00 aan servicekosten. Gas, water, elektra, tv en internet mag u op eigen naam afsluiten.

Wij hanteren een bruto inkomenseis van 3x de maandhuur voor 1 persoon. Bij 2 personen is dit 4x de maandhuur voor het gezamenlijk inkomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen CSwonen - emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. - telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Heeft u interesse? Stuur dan onderstaande documenten en de antwoorden op de vragen op naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. onder vermelding van Raadhuisstraat:

  • Kopie legitimatiebewijs
  • Kopie recente loonstrook

Daarnaast ontvangen we graag antwoord op onderstaande vragen:

  • Wat is uw gezinssamenstelling?
  • Op welk telefoonnummer bent u overdag bereikbaar?
  • Wat is de reden dat u wilt verhuizen?
  • Per wanneer wilt u gaan huren?
  • Voor hoelang bent u van plan te huren?
  • Heeft u huisdieren?

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
35 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Raadhuisstraat Roosendaal

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 800 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar