Advertentie verwijderd

Huis Het Bezaan in Rosmalen

5247 LE Rosmalen (Noord-Brabant)

€1.695 Huurprijs p.m.
152 m²
4 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

TE HUUR, PER DIRECT ROYALE, VOLLEDIG GEMEUBILEERDE HOEKWONING AAN HET WATER! DE GROOTE WIELEN, ROSMALEN. De woning is voorzien van alle nieuwste voorzieningen op het gebied van duurzaam wonen. Vloerverwarming/airco in de vloer, deze is per kamer instelbaar. Automatisch luchtregeling-systeem, HR glas, de best geteste isolering, warmwaterpomp, Inductie, geen gas, etc. De woning voldoet aan de nieuwe milieu eisen die binnenkort ingaan.

De woning is zeer luxe ingericht met o.a een grote hoogglans keuken voorzien van alle moderne benodigdheden. De Inductieplaat is nieuw en van de hoogste kwaliteit. Een grote dubbeldeurs koelkast met ijsmachine/water in de deur, het water wordt gefilterd door het ingebouwde filtersysteem. In de andere deur bevindt zich een minibar.

Het kraanwerk, badhanddoeken etc in de gehele woning is van Jan Des Bouvrie. Hoogwaardige meubels en verlichting, ook zijn er diverse gecertificeerde kunstobjecten aanwezig. Een B&W Zeppelin dockingstation. Een XXL tv met op afstand beweegbare draagarm. Onder de tv bevindt zich een soundbar. Een Curved scherm met vier op afstand bedienbare beveiligings camera's in en om het huis.

Op alle drie de verdiepingen bevindt zich een Dyson, I pad en een MacBook pro. Serviesgoed van Riverdale.

Deze woning bevindt zich op de hoek van een eiland met eigen aanlegsteiger van 30 vierkante meter. Voor de woning zijn 3 privé parkeerplaatsen aanwezig. De wanden bestaan voor een groot deel uit glas dat van het extra hoge plafond tot aan de grond reikt. In de woonkamer bevinden zich twee grote linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. achtertuin loopt in een L vorm om het huis en is 100 vierkante meter in totaal, met een trapje ga je naar de steiger waar u een sloep met fluistermotor aan mag leggen. Je kan vanuit de tuin de hele watertuinen (woonwijk) rondvaren en dan doorvaren de grote plas op naar het het strand dat op 5 minuten vaarafstand ligt.

Op 3 minuten loopafstand komt u in een natuur/wandel gebied waar het (zwem)water rond het huis op natuurlijke wijze gereinigd en terugpompt wordt de wijk in. Op 5 minuten loopafstand bevinden zich een grote manege, meerdere scholen, dokter/tandartsenpost,apotheek sportscholen,winkelcentrum, wijkcentrum, strand, eetgelegenheid,bushalten,sportvelden,etc.

Bij binnenkomst tref je links in de ruime gang de berging met aparte buiten ingang,de toilet en de trap naar boven. Rechts is de vierkante woonkamer van 34 vierkante meter met open keuken. Door de twee schuifdeuren kom je in de tuin en aanlegsteiger.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime badkamer (18 vierkante meter) met bubbelbad en toilet en gescheiden doucheruimte, de wasmachine en droger zijn weggewerkt in de badkamer. De master bedroom is 30 vierkante meter en aan een zijde bijna 4 meter hoog waardoor het optisch nog groter lijkt. Het Franse balkon loopt over de gehele raampartij, deze zijn ook van plafond tot grond en hierin bevinden zich twee deuren. Een kleinere slaapkamer waar meer dan genoeg ruimte is voor een tweepersoonsbed. Op de derde verdieping bevindt zich nog een XL slaapkamer met dezelfde afloop naar 4 meter hoogte aan een zijde. Er is een kleine kantoorruimte ingericht in deze slaapkamer.

De woning is onlangs nog geheel geschilderd van binnen en buiten, de trappen zijn opnieuw bekleed. Nieuwe tapijten.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
2006
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
152 m²
Perceeloppervlakte
230 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Het Bezaan Rosmalen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.695 p/m
Beschikbaar per
Direct