Advertentie verwijderd

Appartement Noorwitsstraat in Rotterdam

3067 KT Rotterdam (Zuid-Holland)

€1.050 Huurprijs p.m.
80 m²
4 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Een heerlijk licht 4 kamer appartement op de derde verdieping van een net complex in de wijk het Lage Land. Het appartement ligt op een centrale ligging, vlakbij winkelcentrum Alexandrium en het Kralingse Bos. Met het openbaar vervoer is de Erasmus universiteit en het centrum binnen 25 minuten te bereiken.

Indeling De woning ligt op derde verdieping. Via een net trappenhuis is de woning te bereiken. In de centrale hal ligt aan uw linkerhand een eenvoudige maar nette keuken. Hier heeft u tevens toegang tot een balkon die aan de achterzijde van de woning ligt. Via de hal is ook de lichte woonkamer te bereiken. De woonkamer geeft uitzicht op een gezellige winkelstraat aan de voorzijde van het complex. Verder beschikt de woning uit 3 slaapkamers. De badkamer beschikt over een douchefaciliteit. Op de gang is een toilet bereikbaar. In de onderbouw is er een berging.

Kenmerken Bouwjaar: 1961 Woonoppervlakte: ca. 80 m². Huurprijs: € 1.050,00 Voorschot stookkosten: € 100,00 Totale huur: € 1.150,00 per maand

Als u interesse heeft in de woning dient u minimaal het volgende aan te leveren: – Kleurenkopie legitimatie; – 3 recente salarisstroken; – Kopie bankpas; – Printscreen stortingen salaris op uw bankrekening.

Deze documenten kunt u ons per e-mail toesturen, aan emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961
Woonoppervlakte
80 m²
Perceeloppervlakte
79 m²
Inhoud
225 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Noorwitsstraat Rotterdam

Extra informatie

Kabel TV
Opslagkamer

Verhuurinformatie

Status
Ingetrokken
Laatste huurprijs
€ 1.050 p/m
Beschikbaar per
Direct