Deze advertentie is alleen voor jou zichtbaar, omdat de advertentie niet is gepubliceerd.

Advertentie verwijderd

Appartement Noorderhavenkade in Rotterdam

3039 RK Rotterdam (Zuid-Holland)

€975 Huurprijs p.m.
90 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

In de populaire wijk Bergpolder / Blijdorp treft u deze goed onderhouden, sfeervolle woning! De woning is gelegen op de tweede en halve derde etage en beschikt over vrij uitzicht over de brede en groene Noorderhavenkade.

Het appartement is zeer gunstig gelegen. In de buurt vindt je onder andere het park van de Noorderhavenkade, het centrum van Rotterdam, openbaar vervoer (Centraal Station Rotterdam, Randstad Rail Blijdorp metrostation) en uitvalswegen (A13 & A20). Winkels, uitgaansmogelijkheden (cafés en restaurants), de Diergaarde Blijdorp en het Vroesenpark zijn op loopafstand bereikbaar.

De woonkamer is ruim en licht en voorzien van vaste kasten. De open keuken grenst aan de achterkamer en is voorzien van eenbasis keukenblok met diverse inbouwapparatuur en geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. De gehele woning is voorzien van een strakke wandafwerking en fraaie laminaatvloeren.

De slaapkamer bevind zich op de halve derde etage eveneens als de badkamer en de wasmachine aansluiting.

Huurcondities:

Huurprijs: €975,- exclusief G/W/L tv/internet Waarborgsom: staat gelijk aan 1 maand huur Huurperiode: minimaal 12 maanden Inkomenseis: minimaal 3 keer de maand huur bruto Wijze van oplevering: gedeeltelijk gestoffeerd De foto's en maten zijn ter indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden verleend

Deze woning is niet geschikt voor woningdelers of studenten.

----

De verhuurmakelaar Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als De verhuurmakelaar daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van De verhuurmakelaar. De inschrijving is geheel gratis.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

De verhuurmakelaar Rotterdam Sionstraat 13a 3061 EP Rotterdam

telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. rotterdam@De linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Noorderhavenkade Rotterdam

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 975 p/m
Beschikbaar per
Direct