Advertentie verwijderd

Kamer Mathenesserweg in Rotterdam

3027 HG Rotterdam (Zuid-Holland)

€675 Huurprijs p.m.
20 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Nette gestoffeerde kamer met balkon beschikbaar aan de Mathenesserweg gelegen in een levendige straat, 5 minuten buiten het centrum, net even over de Schie en met alle faciliteiten van openbaar vervoer, cultuur en food in de directe omgeving. Ook de snelweg A20 is gemakkelijk, binnen 5 minuten, te bereiken!

Binnen het complex zijn twee douches, twee toiletten en één keuken met inbouwapparatuur en wasmachine aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Deze faciliteiten worden met 2 medebewoners gedeeld.

De kamer is voorzien van een nette laminaatvloer.

Huurcondities:

Huurprijs: €675,- incl g/w/l en internet Waarborgsom: staat gelijk aan 1 maand huur Inkomenseis: 3 maal de brutohuurprijs of garantsteller Huurperiode: 12 maanden Wijze van oplevering: gestoffeerd Voor deze kamer geldt is een Huisvestingsvergunning vereist

Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid

Het inkomen moet voortkomen uit loon uit arbeid met een minimaal inkomen van 3 maal de bruto huurprijs. Uiterst geschikt voor een young professional of serieuze student. Bewoning is enkel mogelijk voor één persoon.

---

De verhuurmakelaar Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als De verhuurmakelaar daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van De verhuurmakelaar. De inschrijving is geheel gratis.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

De verhuurmakelaar Rotterdam Sionstraat 3012 CJ Rotterdam telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. rotterdam@De linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
1926
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
20 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Mathenesserweg Rotterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 675 p/m
Beschikbaar per
Direct