Advertentie verwijderd

Appartement Dillenburgstraat in Rotterdam

3071 HA Rotterdam (Zuid-Holland)

€895 Huurprijs p.m.
66 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Op zoek naar een woning dicht bij de hectiek van de stad, maar toch op een rustige locatie? Mail snel voor een bezichtiging bij dit leuke 2 kamer appartement!

Indeling 2e Verdieping: De mooie, grote ruimtes zijn het grote kenmerk van deze woning. Als je binnen komt in deze woning kom je in een centrale halletje, waar er toegang is tot een separate toilet. Via een centrale deur kom je in de woonkamer, met toegang tot de open keuken. De keuken is voorzien van een 4 pits gaskookplaat en combi-oven. Achter de keuken ligt de ruime slaapkamer, met toegang tot de badkamer. De badkamer is simpel, maar netjes. Daarnaast is er nog een ruimte met aansluitingen voor een wasmachine.

Kenmerken – Huurprijs € 895,00 per maand – Bouwjaar: 1901 – Woonoppervlakte ca. 66 m²

Wat dient u (minimaal) aan te leveren • Kleurenkopie legitimatie; • 3 recente salarisstroken; • Werkgeversverklaring; • Kopie bankpas; • Contract / jaaropgaaf; • Printscreen stortingen salaris op uw bankrekening

Wijze van reageren Wilt u deze woning bezichtigen? Mail dan naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1901
Woonoppervlakte
66 m²
Perceeloppervlakte
66 m²
Inhoud
185 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Dillenburgstraat Rotterdam

Extra informatie

Kabel TV

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Direct