Deze advertentie is alleen voor jou zichtbaar, omdat de advertentie niet is gepubliceerd.

Advertentie verwijderd

Huis Maurickerf in Rotterdam

3077 XJ Rotterdam (Zuid-Holland)

€850 Huurprijs p.m.
92 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

DE WONING STAAT ONDER OPTIE!

DE WONING STAAT ONDER OPTIE!

Beverwaard het wonen waard! Wonen om de hoek van de buurtwinkels en het openbaar vervoer (tram en bus) in een rustige groene omgeving? Dat kan bij deze 4-kamer woning (ca. 92m2) met tuin. De woning bevindt zich in een eenvoudige staat en is gelegen aan de Maurickerf 28. Bel direct voor een bezichtiging.

Beverwaard het wonen waard Oud IJsselmonde: een dorpse omgeving aan de rand van de stad waar u zich thuis kunt voelen. Opvallend is de ruime opzet, het vele groen en de parken. Daarom wordt IJselmonde waar Oud-IJsselmonde en de Beverwaard onderdeel van uitmaakt ook wel dé Tuinstad genoemd, gelegen aan het water van de Nieuwe Maas.

Nieuwe elan aan de Maas Naast de Maas zijn er te besloten hofjes, groene dijken en singels te vinden. Een heerlijke plek om te wonen. Makkelijk te bereiken met de auto via A16 en openbaar vervoer met tram en bus. Winkelcentrum Keizerswaard en Beverwaard. Het centrum, Ridderkerk en Barendrecht zijn eenvoudig te bereiken. Voor meer info over de wijk zie internetsites: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Globale indeling Begane grond Entree aan de straatzijde. Vanuit de hal toegang naar de meterkast en deur naar de ruime woonkamer met open keuken ( circa 3.5m x 10m). vanuit de woonkamer/keuken is tevens de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping: 3 slaapkamers, een eenvoudige badkamer en berging.

Circa Maten:

Woonkamer/Keuken : circa 3.5m x 10m Slaapkamer 1 : circa 4.2m x 3m Slaapkamer 2 : circa 4.2m x 2.1m Slaapkamer 3 : circa 2.9m x 3m Badkamer : circa 2.4m x 2.1m

Kenmerken

Huurprijs €850,- excl. servicekosten; Servicekosten €2,40,-; Minimale huurtermijn 6 maanden; Geen borg van toepassing; Inkomensnorm minimaal €40.000 bruto per jaar; Oppervlakte woning ca. 92m2; Oplevering per direct; Bouwjaar omstreeks 1981; Verwarming en warm water: CV-combiketel.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
92 m²
Perceeloppervlakte
100 m²
Inhoud
239 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Maurickerf Rotterdam

Extra informatie

Tuin
Kabel TV

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Direct