Deze advertentie is alleen voor jou zichtbaar, omdat de advertentie niet is gepubliceerd.

Advertentie verwijderd

Appartement Van der Helmstraat in Rotterdam

3067 HH Rotterdam (Zuid-Holland)

€1.275 Huurprijs p.m.
78 m²
6 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Aanbiedingstekst (Nederlands) Fris gemoderniseerd 3 kamer appartement met 2 balkons en vrije ligging met veel groen.

Gelegen in de gewilde wijk Het Lage Land nabij alle openbare voorzieningen en slechts 15 minuten van het Centrum van Rotterdam, ook metro en trein verbinding zijn op slechts 5 minuten fietsen bereikbaar.

Je betreedt het complex via het gesloten portiek. Direct rechts bevindt zich de berging. Met de lift naar de 2e verdieping.

De woning kom je binnen in de centrale hal waaraan alle vertrekken grenzen. Achterin de hal is een ruime berg/voorraad kast. De indeling is praktisch. Direct links en rechts zijn de beide slaapkamers gelegen. De slaapkamer links heeft een ruime schuifwandkast.

Het toilet en de badkamer zijn tot één geheel gemaakt waarbij het toilet als eerst toegankelijk is, daarachter vind je de douche en wastafel. De gehele ruimte is compleet vernieuwd en zeer eigentijds. De warmwaterboiler bevindt zich ook in deze ruimte.

De half open keuken is tegenover de woonkamer gelegen. Er is voldoende werkruimte en er zijn diverse voorzieningen zoals een inbouw vaatwasser en combi-magnetron, 4 pits keramische kookplaat en de koelkast. De keuken grenst aan het voor balkon.

De woonkamer is heel licht en heeft een speelse hoek bij het balkon welke diverse gebruiksfuncties heeft. De ligging van het achter balkon is Zuid en er is volop groen met een weids uitzicht. Het groen behoort bij het complex en kan door bewoners gebruikt worden voor recreatieve doeleinden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Adres
Van der Helmstraat Rotterdam

Extra informatie

Tuin
Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.275 p/m
Beschikbaar per
Direct