Advertentie verwijderd

Huis Laan van het Surrealisme in Rotterdam

3059 RC Rotterdam (Zuid-Holland)

€1.250 Huurprijs p.m.
120 m²
6 kamers
Kaal

Over deze woning

OPEN HUIS! ZATERDAG 1 JUNI VAN 11.00 TOT 11.30. U BENT VAN HARTE WELKOM.

OPEN HUIS! ZATERDAG 1 JUNI VAN 11.00 TOT 11.30. U BENT VAN HARTE WELKOM.

Rustig wonen in Nesselande? Dat kan bij deze ruime 6-kamerwoning (ca. 110m2) met voor- en achtertuin en berging. De woning is gelegen aan Laan van het Surrealisme en op loopafstand van het strand, de boulevard en de winkels van Nesselande.

Wonen aan het water Is dit de Middellandse Zee? Nee, dit is badplaats Nesselande: een moderne nieuwe woonwijk met brede lanen, luxe woningen, een mediterrane boulevard, veel groen en zelfs een recreatieplas met strand. De wijk Nesselande is onderverdeeld in drie woonbuurten: Tuinstad, Badplaats en Waterwijk.

Winkelen en recreëren De dagelijkse boodschappen doet u in het moderne winkelcentrum met diverse gezellige restaurants op de boulevard. Naast de plas en het strand zijn er in de omgeving: de Bergse Plassen, de Rottemeren en het Kralingsebos en –plas.

Uitvalswegen Met de metro bent u op snelle wijze in o.a. het centrum van de stad en via de A12 en A20 is de rest van het land te bereiken.

Globale indeling

Entree met toilet en trap naar de 1e verdieping. Aan de linker voorzijde de keuken met toegang tot de woonkamer. De woonkamer is tevens te bereiken via de entree. Op de 1e verdieping drie slaapkamers en badkamer. Op de 2de verdieping zijn er 2 slaapkamers.

Oppervlakte woning ca. 120m2 Kale huurprijs € 1.250 per maand excl. servicekosten Servicekosten linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Inkomensnorm minimaal € 60.000 bruto per jaar Minimale huurperiode 6 maanden Geen borg van toepassing Er geldt een verplicht tuincontract (onderhoudsverplichting) Verplichte afname van een serviceabonnement ca. € 5,50 incl. BTW per maand Het abonnement is het eerste jaar gratis, stilzwijgende verlenging en hierna opzegbaar. Stadsverwarming verplicht via Eneco Drinkwater verplicht via Dunea Bouwjaar omstreeks 2007

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
100 m²
Inhoud
312 m³
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Adres
Laan van het Surrealisme Rotterdam

Extra informatie

Tuin
Mechanische ventilatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Direct