Advertentie verwijderd

Appartement Niels Bohrplaats in Rotterdam

3068 JK Rotterdam (Zuid-Holland)

€850 Huurprijs p.m.
90 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

optie

DE WONING STAAT ONDER OPTIE!

Ruime 4-kamer huurwoning (ca. 90m2) met balkon en berging op de 7e verdieping in de groene wijk Ommoord. Het NS-station Alexander en de winkelcentra Hesseplaats, Binnenhof en Alexandrium zijn in de nabije omgeving te vinden.

Rustig, gezellig en vooral groen Ommoord is gelegen in de luwte van het stadshart. Niet alleen de wijk heeft een groene aanblik, ook de omgeving is rijk aan natuur: het wijkpark Ommoordse Veld, Bergse Plassen en de Rottemeren. En dan zijn er nog recreatiegebied het Kralingsebos, de Kralingseplas en de Zevenhuizerplas met een stadsstrand in de naastgelegen wijken Kralingen en Nesselande.

Overige voorzieningen De afstand naar het centrum is goed te overbruggen, met de auto en het openbaar vervoer. Via de A20 is de wijk snel te bereiken en te verlaten. U kunt de dagelijkse boodschappen doen in winkelcentrum Hesseplaats of de Binnenhof en het bekende Alexandrium is nabij. Er is zelfs een treinstation.

Oppervlakte ca. 90 m2; Huurprijs € 850,00 per maand; servicekosten € 44,93; Oplevering per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Bouwjaar omstreeks 1968 (buitenzijde recent gerenoveerd); Verwarming en warm water door middel van CV-combiketel; Inkomensnorm minimaal € 38.035 bruto per jaar; Minimale huurtermijn 6 maanden; Geen borg van toepassing; Berging op de begane grond; Videofoon in de woning; Complexbeheerder aanwezig; Verplichte afname van een serviceabonnement ca. € 5,50 incl. BTW per maand (het eerste jaar gratis, stilzwijgende verlenging en hierna opzegbaar);

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
90 m²
Inhoud
234 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Niels Bohrplaats Rotterdam

Extra informatie

Kabel TV
Lift
Opslagkamer
Mechanische ventilatie
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar