Advertentie verwijderd

Opslag Alard Duhameelstraat in Rotterdam

3067 KV Rotterdam (Zuid-Holland)

€150 Huurprijs p.m.
Kaal
Bestaande bouw
16 m²

Over deze woning

optie

DE GARAGEBOX STAAT ONDER OPTIE!

Alard Duhameelstraat 22 Uw auto veilig achter slot en grendel? Dat kan in een van deze afsluitbare garageboxen (ca. 16m2) aan de Alard Duhameelstraat in het Lage Land. De box ligt aan een openbaar parkeerterrein nabij het winkelcentrum aan het Jacob van Campenplein. De oprit naar zowel de snelweg A16 als de A20 zijn nabij. De garagebox is helemaal kaal en is niet voorzien van aansluitingen voor water, elektra etc. Huurprijs € 150 per maand inclusief servicekosten.

Prinsheerlijke omgeving De groene wijk heeft het Prinsenpark en Kralingsbos en de Kralingseplas voor de deur. Winkelcentrum Lage Land, Oosterhof en Alexandrium, metro, trein en bus, het is er allemaal in de buurt.

Een paradijs voor iedereen Een groene tuinwijk: Straten worden afgewisseld met singels en brede lanen, op tal van plekken zijn plantsoenen ingericht met speelplekken. Het Prinsenpark is het groen hart van de wijk. Overal kunnen de kinderen buitenspelen en ouderen heerlijk wandelen. Winkels en openbaar vervoer (bus, trein en metro) in overvloed. De afstand naar het centrum is ook goed te overbruggen. Daarnaast nog de Bergse Plassen, de Rottemeren of Zevenhuizerplas met strand in Nesselande.

Circa afmetingen: Garagebox: 5,90 m x 2,75 m (lengte x breedte); Deurmaat: 2,35 m x 2,21 m (breedte x hoogte)

Algemeen: Oppervlakte ca. 16m2; Huurprijs € 150 per maand; Oplevering per direct; Bouwjaar omstreeks 1965; De garageboxen zijn helemaal kaal en zijn niet voorzien van aansluitingen voor water, elektra etc. Minimale huurperiode 1 jaar

De kale huurprijzen zijn exclusief:

-zakelijke lasten -borg van 2 maandhuren

Kenmerken

Type aanbod
Opslag (Parkeerplaats)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Kaal
Perceeloppervlakte
16 m²
Adres
Alard Duhameelstraat Rotterdam

Extra informatie

In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 150 p/m
Beschikbaar per
Direct