Advertentie verwijderd

Appartement Dr. de Visserstraat in Rotterdam

3038 TX Rotterdam (Zuid-Holland)

€771 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Karakteristieke 2-kamer appartement in de populaire, groene wijk Bergpolder met heerlijk balkon op het oosten! De wijk kenmerkt zich door de rustige, groene omgeving, maar toch de zeer centrale ligging ten opzichte van het bruisende stadscentrum van Rotterdam. Zowel op de fiets als met de tram is de stad zeer eenvoudig te ontdekken in zowel het centrum alsook de hippe wijk het Oude Noorden met zijn vele restaurants en cafés en tevens het Eudokiaplein voor je dagelijkse boodschappen. Ideaal om als starter te beginnen en de stad te ontdekken!

Entree middels een gemeenschappelijk ingang. Vanuit het tochtportiek is via de hal de woonkamer te bereiken aan de voorzijde van het appartement. De woonkamer is zeer licht en kenmerkt zich door het karakteristieke glas-in-lood. Via de openslaande deuren in de slaapkamer is het balkon te bereiken. Tevens bevindt zich aan de achterzijde de afgesloten keuken. De keuken heeft een eenvoudige rechte opstelling, voorzien van 4-pits gas kookplaat, afzuigkap en koelkast. Vanuit de hal is de badkamer bereikbaar, voorzien van douche, wastafel met spiegel en tevens bevind zich hier de aansluiting voor de wasmachine. Seperaat toilet.

Bewoning is enkel mogelijk voor maximaal 1 persoon.

**Huurcondities: **

Huurprijs: €771,00 per maand INCLUSIEF G/W/L Waarborgsom: 2 maal de huurprijs bruto Inkomenseis: minimaal 3,5 keer de huur bruto per maand, inkomen middels loon uit arbeid Toewijziging: er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid

---

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. De inschrijving is geheel gratis.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl/makelaar/Rotterdam

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Rotterdam Sionstraat 13A 3061 EP Rotterdam

T:telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1933
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Dr. de Visserstraat Rotterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 771 p/m
Beschikbaar per
Direct