Advertentie verwijderd

Appartement Grote Beer in Rotterdam

3067 TR Rotterdam (Zuid-Holland)

€920 Huurprijs p.m.
71 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

optie

WONING STAAT ONDER OPTIE!

Ruime 3-kamer huurwoning op de 6e verdieping (ca. 71m2) met balkon en berging in de onderbouw met het winkelcentrum Alexandrium en NS-station Alexander voor de deur. Bel direct voor een bezichtiging.

Inkomensnorm: bruto maandinkomen dient 4 x de kale huurprijs te zijn. Voor twee verdieners geld dat het laagste inkomen voor 50% word meegerekend;

Schitterend wonen aan de rand van Rotterdam Aan de oostkant van Rotterdam, grenzend aan Capelle aan den IJssel ligt de wijk Oosterflank. De wijk biedt een rustige woonomgeving met een groot en afwisselend winkelaanbod. De meeste van deze voorzieningen zijn geconcentreerd in en om de winkelcentra Alexandrium I, II en III. Voor sport en recreatie kunt u terecht in Sporthal Alexander en het Capelse Schollebos. Op een steenworp afstand ligt het Hoge Bergse Bos en de Kralingse Plassen. Met de auto of NS-intercity-station Alexander of de Metro bent u zo in het centrum van de stad.

Begane grond Representatieve en afgesloten centrale entree met postvakken en twee liften. Opbeletage zijn de bergingen gelegen en in de afgesloten garage de parkeerplaats en collectieve fietsenstalling.

6e verdieping Entree, hal, woonkamer met balkon en keuken aan de Grote Beerzijde, bijkeuken, twee slaapkamers aan de Alexandriumzijde, toilet en badkamer voorzien van douche en vaste wastafel.

Circa afmetingen: Woonkamer 6,60 x 4,40/2,70 Keuken 2,50 x 2,10 Slaapkamer 5,10 x 2,80 Slaapkamer 3,20 x 2,40/2,00 Balkon 6,5 x 1,50

Algemeen: Inkomensnorm: bruto maandinkomen dient 4 x de kale huurprijs te zijn. Voor twee verdieners geld dat het laagste inkomen voor 50% word meegerekend; Oppervlakte ca. 71m2; Huurprijs €920,- per maand excl. servicekosten; Servicekosten €42,- per maand; Bouwjaar omstreeks 2004; Vraag naar de voorwaarden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
71 m²
Inhoud
184 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Grote Beer Rotterdam

Extra informatie

Kabel TV
Lift
Opslagkamer
Mechanische ventilatie
In woonwijk
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 920 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar