Advertentie verwijderd

Appartement Grote Beer in Rotterdam

3067 TR Rotterdam (Zuid-Holland)

€1.035 Huurprijs p.m.
103 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

verhuurd

VERHUURD!

Ruime 3-kamer huurwoning op de 4e verdieping (ca. 103m2) met serre en berging in de onderbouw met het winkelcentrum Alexandrium en NS-station Alexander voor de deur. Bel direct voor een bezichtiging.

Inkomensnorm: bruto maandinkomen dient 4 x de kale huurprijs te zijn. Voor twee verdieners geld dat het laagste inkomen voor 50% word meegerekend;

Schitterend wonen aan de rand van Rotterdam Aan de oostkant van Rotterdam, grenzend aan Capelle aan den IJssel ligt de wijk Oosterflank. De wijk biedt een rustige woonomgeving met een groot en afwisselend winkelaanbod. De meeste van deze voorzieningen zijn geconcentreerd in en om de winkelcentra Alexandrium I, II en III. Voor sport en recreatie kunt u terecht in Sporthal Alexander en het Capelse Schollebos. Op een steenworp afstand ligt het Hoge Bergse Bos en de Kralingse Plassen. Met de auto of NS-intercity-station Alexander of de Metro bent u zo in het centrum van de stad.

Begane grond Representatieve en afgesloten centrale entree met postvakken en twee liften. Opbel etage zijn de bergingen gelegen en in de afgesloten garage de parkeerplaats en collectieve fietsenstalling.

4de verdieping Entree, hal, woonkamer met serre en keuken aan de Grote Beerzijde, bijkeuken, twee slaapkamers aan de Alexandrium zijde, toilet en badkamer voorzien van douche en vaste wastafel.

Circa afmetingen: Woonkamer 9,40 x 4,90/2,60 Keuken 2,50 x 2,80 Slaapkamer 5,60 x 2,80 Slaapkamer 3,40 x 2,40/2,00 Serre 3,70 x 2,30

Algemeen: Inkomensnorm: bruto maandinkomen dient 4 x de kale huurprijs te zijn. Voor twee verdieners geld dat het laagste inkomen voor 50% word meegerekend; Oppervlakte ca. 103 m2; Huurprijs € 1.035 per maand excl. servicekosten; Servicekosten € 42,- per maand; Bouwjaar omstreeks 2004; Vraag naar de voorwaarden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
103 m²
Inhoud
267 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Grote Beer Rotterdam

Extra informatie

Kabel TV
Lift
Opslagkamer
Mechanische ventilatie
In woonwijk
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 1.035 p/m
Beschikbaar per
Direct