Advertentie verwijderd

Appartement 1e Jerichostraat in Rotterdam

3061 GH Rotterdam (Zuid-Holland)

€998 Huurprijs p.m.
65 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

~~Te huur een compleet gerenoveerde (2015) 3 kamer (appartement heeft 1 grote en 1 x heel kleine slaapkamer. De kleine slaapkamer is bereikbaar via de grote slaapkamer. ) appartement in Kralingen!

Het gehele pand is volledig gerenoveerd.

Het pand is nu voorzien van nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe vloer, nieuwe ramen en deuren.

Woning wordt gestoffeerd opgeleverd.

Bezichtiging is rond 15 september 2019.

Het pand bevindt zich op een PRACHTIGE locatie in Kralingen, op loopafstand van de Kralingse Plas , het Kralings Bos en Supermarkten

.

EXTRA PLUSPUNTEN

ligging op loopafstand van Kralingse Plas / Kralingse Bos, diverse gezellige restaurants en voorts nabij winkels, scholen, Erasmus Universiteit, uitvalswegen en openbaar vervoer

~Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. ”

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2015
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
1e Jerichostraat Rotterdam

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 998 p/m
Beschikbaar per
Direct