Advertentie verwijderd

Appartement Fluitstraat in Rotterdam

3028 VB Rotterdam (Zuid-Holland)

€675 Huurprijs p.m.
48 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Leuk gestoffeerd 2-kamer appartement met zeer RUIM TERRAS te huur: Dit appartement is gelegen in de Rotterdamse wijk Oud-Mathenesse. Historische bezienswaardigheden in Delfshaven of het centrum van Schiedam zijn binnen handbereik. De dagelijkse boodschappen kunnen gehaald worden in de winkels aan de Franselaan of bij de diverse megastores aan de Vierhavenstraat.

Gezamenlijke entree. Trap naar de 4e etage. Binnenkomst in de hal die toegang geeft tot de diversen vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Via de slaapkamer is het zeer royale balkon te bereiken. De keuken is voorzien van een koelkast en gasfornuis. De betegelde badkamer is voorzien van een douche en wastafel met spiegel. Er is een berging in de kelder beschikbaar.

Per direct beschikbaar De genoemde huurprijs is excl. nutsvoorzieningen Borg is gelijk aan twee maanden huur De minimale inkomenseis is 3 tot 4 keer de huurprijs bruto per maand op basis van één inkomen uit werk

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1950
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Fluitstraat Rotterdam

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 675 p/m
Beschikbaar per
Direct