Advertentie verwijderd

Kamer Van Oosterzeestraat in Rotterdam

3022 XN Rotterdam (Zuid-Holland)

€460 Huurprijs p.m.
18 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Nette kamer te huur in Rotterdam-West! De kamer is gelegen op de 1e etage aan de voorzijde van de Van Oosterzeestraat, het openbaar vervoer vind je op 2 minuten loopafstand en met de fiets sta je binnen 5 minuten in het centrum. Op een steenworp bevinden zich de typisch gezellige koffie- en eetgelegenheden waar Rotterdam West rijk aan is. Centraal station binnen 10 minuten bereikbaar.

De faciliteiten zoals de keuken, douche en toilet worden gedeeld met slechts 1 mannelijke medebewoner. Binnen het pand is een wasmchine beschikbaar voor gemeenschappelijk gebruik.

Uiterst geschikt voor een young professional of student! Bewoning is mogelijk voor een maximum van 1 persoon, huurtoeslag is niet mogelijk. Beschikbaar vanaf telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

**Huurcondities:

** Huurprijs: €460,00 inclusief g/w/l, internet en tv signaal Waarborgsom: €460,00 Inkomenseis: minimaal 3 keer de huur bruto Voldoe je zelf niet aan de inkomenseis dan mag er gewerkt worden met de garanstelling van één van de ouders, de inkomenseis welke gehanteerd wordt is minimaal 5 keer de huur bruto Huurperiode: minimaal 12 maanden Woning is niet geschikt voor woningdelers of koppels. Toewijziging: er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid

---

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. De inschrijving is geheel gratis.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl/makelaar/Rotterdam

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Rotterdam Sionstraat 13A 3061 EP Rotterdam

T:telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
18 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Van Oosterzeestraat Rotterdam

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 460 p/m
Beschikbaar per
Direct