Advertentie verwijderd

Kamer William Boothlaan in Rotterdam

3012 VJ Rotterdam (Zuid-Holland)

€250 Huurprijs p.m.
35 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

Midden in het centrum van Rotterdam staat een voormalig schoolpand. Het gebouw diende tevens als dependence voor het Oogziekenhuis aan de andere kant van de straat. Al enkele jaren zijn er plannen om er een woontoren te ontwikkelen. Tot dat het daadwerkelijk zover is staat het pand leeg. En dat is zonde! Daarom mogen meerdere mensen er makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en werken. En jij maakt er nu ook kans op!

De ruimte in Rotterdam

Er is een kamer beschikbaar gekomen in dit grote verzamelpand. Voorzieningen zoals keuken, toilet en doucheruimtes deel je met medebewoners.

De beschikbare kamer heeft een woonoppervlakte van ongeveer 35 m². Je komt binnen via een gezamenlijke entree. In het filmpje dat werd geplaatst door linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. je zien hoe Selma momenteel woont in dit pand.

Antikraak centrum Rotterdam

Dit voormalige schoolgebouw staat op een zeer gunstige locatie midden in het bruisende centrum van Rotterdam waar je bijvoorbeeld terecht kunt om een terrasje te pakken of een dagje te shoppen. Ook zijn er vele uitgaansgelegenheden aanwezig waar je lekker uit je dak kunt gaan. Zin om een lekker hapje te gaan eten? Dat komt goed uit want er zijn diverse eetgelegenheden in de buurt. Ook kun je terecht bij Bibliotheek Rotterdam om een goed boek te lezen of om te studeren.

Openbaar vervoer

De Rotterdamse metro, tram, RET-busnet én het Centraal station zijn op loopafstand bereikbaar. Heb je zin om een dagje olifanten, aapjes of giraffen te bekijken? Ook dan zit je hier goed want Diergaarde Blijdorp is om de hoek.

En dan het belangrijkste

Voor deze kamer betaal je slechts € 250,00per maandinclusiefgas, water en elektra.

[youtube:FkQPw5CzZzs:Vliegend over Rotterdam:hq]

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
1950
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
35 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
William Boothlaan Rotterdam

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 250 p/m
Beschikbaar per
Direct