Advertentie verwijderd

Appartement Wevershoekstraat in Rotterdam

3081 PB Rotterdam (Zuid-Holland)

€800 Huurprijs p.m.
52 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Op steenworp afstand van het bruisende Zuidplein bevindt zich dit twee kamer appartement. Het appartement wordt op dit moment nog volledig gerenoveerd en zal voorzien worden van een CV ketel, een eenvoudig maar keurige keuken en badkamer, geïsoleerde voor en achtergevel en kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Wat feiten op een rij:

Volledig gerenoveerd 2 kamer appartement op de tweede etage Voorkamer met een oppervlak van ca. 17 m2 en achterkamer van ca. 14,5 m2. Voor – en achter gescheiden door gezellige ensuite deuren Balkon gelegen op het Noorden Aan de voorzijde uitzicht op een gezellig park en het Zuidplein

De locatie

Gelegen op slechts 200 meter van het Zuidplein, waar je terecht kunt om lekker te winkelen, of de dagelijkse boodschappen. Op 600 meter van het Zuiderpark en Ahoy. Hier kun je terecht voor leuke festivals, activiteiten, of gewoon lekker te luieren op een zonnige dag. In ca. 15 minuutjes ben je in het hartje van Rotterdam! Én gelegen op enkele autominuten van de A15 en A4, A16 en A20 en de A29.

Kenmerken – Huurprijs: € 800,00 (inclusief service kosten), exclusief gas, water en elektra – Bouwjaar: 1951 – Woonoppervlakte ca. 52m² – 2 slaapkamers – Beschikbaar in overleg – Let op! Voor deze woning is een huisvestingsvergunning nodig!

Wat dient u (minimaal) aan te leveren • Kleurenkopie legitimatie; • 3 recente salarisstroken/overzicht DUO; • Kopie bankpas; • Printscreen stortingen salaris op uw bankrekening

Wijze van reageren Wilt u deze woning bezichtigen? Mail dan naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

U wordt dan uitgenodigd voor het open huis indien u tenminste € 2.000,- aantoonbaar netto inkomen heeft.

Voor deze woning in aanmerking komen? Let op! De gemeente vraagt een huisvestingsvergunning. Bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning kan de politie namens de gemeente onderzoek doen naar de huurder en de medebewoners van 16 jaar en ouder.

Om in de aangeboden woning te kunnen wonen heeft u een huisvestingsvergunning nodig. U moet de huisvestingsvergunning hebben vóórdat u zich inschrijft op het adres. De huisvestingsvergunning is gratis, maar er kan wat tijd overheen gaan voordat de gemeente deze afgeeft.

U gaat eerst de woning bekijken en zodra u gekozen wordt als kandidaat zal makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. u aangeven dat de vergunning aangevraagd kan worden. Op basis van de stukken die u aanlevert bij makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in., maakt hij / zij al een inschatting of u de vergunning gaat krijgen. makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. legt uw gegevens naast de eisen van de gemeente. Deze zijn in het kort: – u heeft de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstitel – u bent 18 jaar of ouder of hoofd van een gezin met minderjarige kinderen – staat u op het moment van inschrijven en aanvragen van de vergunning korter dan zes jaar onafgebroken ingeschreven in (stadsregio) Rotterdam? Dan geldt de inkomenseis

** linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1951
Woonoppervlakte
52 m²
Inhoud
146 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Wevershoekstraat Rotterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 800 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar