Advertentie verwijderd

Appartement Brigantijnstraat in Rotterdam

3028 HH Rotterdam (Zuid-Holland)

€730 Huurprijs p.m.
51 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Ruim 3-kamer appartement met BALKON: Dit appartement is gelegen in de Rotterdamse wijk Oud-Mathenesse. Historische bezienswaardigheden in Delfshaven of het centrum van Schiedam zijn binnen handbereik. De dagelijkse boodschappen kunnen gehaald worden in de winkels aan de Franselaan of bij de diverse megastores aan de Vierhavenstraat.

Afgesloten gezamenlijke entree met bellentableau. Trap naar de vierde etage. Binnenkomst in de hal die toegang geeft tot de diversen vertrekken. De lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De slaapkamer is via de woonkamer te bereiken en ligt aan de achterzijde van het appartement. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde De keuken is voorzien van een koelkast, gasfornuis,en magnetron. Het balkon is via de keuken te bereiken. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Het appartement zal kaal worden opgeleverd.

Beschikbaar per direct De huurprijs is excl. nutsvoorzieningen Borg is gelijk aan twee maanden huur Het gehele appartement heeft dubbel glas Let op: de inkomenseis is minimaal 3-4 x de huurprijs bruto per maand o. b. v.1 inkomen (dus geen gezamenlijk inkomen) Het appartement zal kaal worden opgeleverd. Er zal dus zelf een vloer moeten worden gelegd

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1954
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Brigantijnstraat Rotterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 730 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar