Advertentie verwijderd

Kamer Straatweg in Rotterdam

3051 BE Rotterdam (Zuid-Holland)

€590 Huurprijs p.m.
18 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Nette kamer in een van de leukste wijken van Rotterdam gelegen aan de Straatweg.

Op loopafstand van treinstation: `Rotterdam-Noord`, tevens is de rijksweg is goed te bereiken.

De kamer (straatzijde) is gelegen op de tweede verdieping en wordt deels gestoffeerd opgeleverd ( laminaat vloer ). De verdieping is voorzien van een nette reeds gerenoveerde keuken, toilet & badkamer met douche. De faciliteiten deel je met twee vrouwelijke en een mannelijke medebewoners.

Deze kamer is super geschikt voor een serieuze student of young professional, niet geschikt voor koppels of woningdelers.

Huurcondities:

Huurprijs: €590,- De kosten voor gas, water, elektra, internet/TV zijn op rekening van verhuurder en inbegrepen in de huurprijs als voorschot. Inkomenseis: maandelijks bruto-inkomen minimaal van 3 keer de huurprijs. Waarborgsom: staat gelijk aan twee manden huur Huurperiode: minimaal 12 maanden Wijze van oplevering: deels gestoffeerd

Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden niet meegerekend. Voldoe je niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien je over een borgsteller beschikt. De inkomenseis voor een borgsteller staat gelijk aan 5 maal de maandhuur bruto.

---

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. De inschrijving is geheel gratis.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl/makelaar/Rotterdam

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Rotterdam Driemanssteeweg 628 3084 CB Rotterdam

T:telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
18 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Straatweg Rotterdam

Extra informatie

Tuin
Garage

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 590 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar