Advertentie verwijderd

Huis Frida Kahlopad in Rotterdam

3059 RM Rotterdam (Zuid-Holland)

€1.300 Huurprijs p.m.
100 m²
5 kamers
Kaal

Over deze woning

Inkomensnorm: Voor deze woning geldt een minimale inkomenseis van € 60.000,- bruto per jaar te bedragen

Ruime 6-kamer eengezinswoning (ca. 100m2) met voor- en achtertuin in Nesselande Tuinstad.

Tuinstad is een groen, ruim wijkdeel met veel eengezinswoningen. In 2001 zijn hier de eerste bewoners komen wonen. De wijk Nesselande is onderverdeeld in drie woonbuurten: Tuinstad, Badplaats en Waterwijk.

Winkelen en recreëren De dagelijkse boodschappen doet u in het moderne winkelcentrum met diverse gezellige restaurants op de boulevard. Naast de plas en het strand zijn er in de omgeving: de Bergse Plassen, de Rottemeren en het Kralingsebos en –plas.

Uitvalswegen Met de metro bent u op snelle wijze in o.a. het centrum van de stad en via de A12 en A20 is de rest van het land te bereiken.

Begane grond

Entree met toilet en trap naar de 1e verdieping. De woonkamer is te bereiken via de entree. Via de woonkamer komt u terecht bij de keuken met eethoek. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. Op de 2de verdieping is er 1 slaapkamer en een bergruimte met wasmachine aansluiting.

Kenmerken

Oppervlakte woning ca. 100m2 Kale huurprijs € 1.300 per maand excl. servicekosten Servicekosten €16,05 Inkomensnorm minimaal € 60.000 bruto per jaar Minimale huurperiode 6 maanden Geen borg van toepassing Er geldt een verplicht tuincontract (onderhoudsverplichting) Verplichte afname van een serviceabonnement ca. € 5,50 incl. BTW per maand Het abonnement is het eerste jaar gratis, stilzwijgende verlenging en hierna opzegbaar. Stadsverwarming verplicht via Eneco Drinkwater verplicht via Dunea Oplevering in overleg Bouwjaar omstreeks 2007

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
100 m²
Perceeloppervlakte
100 m²
Inhoud
206 m³
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Frida Kahlopad Rotterdam

Extra informatie

Tuin
Kabel TV
Opslagkamer
Mechanische ventilatie
Aan vaarwater
Aan rustige weg
In woonwijk
Bij winkelcentrum
Bij station

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.300 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar